Keményítőnapon lehet citromos vizet inni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 12:55
11/24 anonim válasza:
Huhh,már értem!
Bocs, nálam már az átalakitjuk a zsirt izomba-kijelentésnél kicsapta a biztositékot,nem olvastam tovább.
Bocsi,túl komolyan veszem...
:D
Nehogy valami állat alkalmazza! :D
Elnézést!
12/24 anonim válasza:
Jaaaa hogy ez a Vámpir Ági???!!!! xDDDD
13/24 Ájron válasza:
Citromos vizet?!?! Meg vagy huzatva, elcseszed azt a sok cementet. Ha keményet akarsz akkor inkább a sóderből rakj pár lapáttal kevesebbet.
14/24 Luighi válasza:
Az én javaslatom: Kövér, beteg és majnem halott c. filmbeli módszer. MŰKÖDIK! Nem kaja mellé, hanem helyette. Én a reggelit váltottam ki a napi 1/2 liter frissen "préselt" zöldséglével. 75kg--->63kg testzsír:26.6-ról 21.9-re januártól-augusztusig És ha még sportoltam is volna :-O
15/24 anonim válasza:
Igen, a zöldségevés nem egy hülye ötlet. :D
16/24 anonim válasza:
Meg áll az ember esze hogy még mindig van aki a reklámokban hisznek. Kevés ennivaló , sok mozgás, kész.Csak hát ezt meg kell csinálni.!
17/24 anonim válasza:
ma 15:54
Még mindig vannak akik a nagymamák, elhízott "dietetikusok", és a női magazinok információin nőttek fel, te vagy a példa.
Nem kevés, hanem MINŐSÉGI ennivaló kell. Ehetsz annyit amennyit akarsz, amennyiben nem szemetet eszel.
18/24 anonim válasza:
17. Válaszoló, örülök amikor ilyen szemléletű írást látok. Azért csak vannak ilyen emberek.. ez jó.
19/24 anonim válasza:
ezt figyeljétek ez is benne volt:
A sokat mozgó emberek sokkalkevésé egészségesek mint az ülőmunkát végzők mert a testmozgás olyan biokémiai folyamatokat indít el a testben maleyek lassan de biztosan roncsolják az összes szervet"pff az eszem megáll kb ennyire hiteles a cikk:D
20/24 anonim válasza:
"aki edz a zsírja izommá alakul az izo pedig undorító, nem?"lol és ennél csak nagyobb ostobaságok következnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!