Szerintetek így jó?
NEM!
Legalább 4-5 kis étkezésed legyen.
Kicsi átugrottam egy-két dolgot, tehát:
Ha melózol, nincs időd egész nap az evéssel foglalkozni!
Az egész napos fogyókúra, milliomosoknak, diákoknak való!
Ez mekkora hülyeség, hogy "az egész napos fogyókúra milliomosoknak, diákoknak való"!
Egyrészt milyen a nem egész napos fogyókúra?
Délelőtt fogyózol, délután meg nem?
Én pl. minden este elkészítem a másnapi kajámat (a reggelit kivéve), elosztom 4 felé, dobozokba rakom és napközben 3 óránként megeszek egy adagot.
És sem diák, sem milliomos nem vagyok!
Hús + barnarizs + zöldségek.
Elsőre lehet unalmasnak tűnhet, de nem az, mert egyrészt a ezerféle hús és ezerféle zöldség van, amit szintén ezerféleképpen lehet elkészíteni, nem beszélve a fűszerezésről.
Néha barnarizs helyett fehér rizst vagy sült krumplit csinálok (mert én így szeretem, tudom nem fogyókúrás, de nekem már nincs is rá szükségem).
A zöldségeket is kedvem szerint variálom, egyszer savanyúságként eszem, máskor salátát készítek, szintén máskor rizibizit, néha csak párolt zöldséget eszem köretnek (rizst nem).
Húsok közül is eszem, csirkét, pulykát, disznót, marhát (a halat nem szeretem).
Kedvem szerint grillezem vagy olajban sütöm ki, néha ledarálom és húspogácsát csinálok, stb.
A belsőséget is szeretem, főleg a májat.
Egyszer fogadásból 2 és fél hónapig csináltam, hogy minden nap mást ettem úgy, hogy a 2 és fél hónap alatt egyszer sem ettem ugyan azt.
Csak azért hagytam abba, mert a legjobban a csirkemellet szeretem barnarizzsel és párolt zöldséggel, amiből minden héten legalább egyszer eszek, de 2 és fél hónap után már nagyon hiányzott... :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!