Belefogjak a 90 napos diétába?
A fogyni vágyók túlnyomó részének végzete, hogy "diétázni" kezdenek. Ebben ugyanis benne van a dolog kúra szerű jellege! Itt van a legnagyobb hiba!
A túlsúly úgy alakul ki, hogy a szervezetbe táplálékkal bevitt energia meghaladja a mozgással elégetett energia mennyiségét. A kettő közti különbséget a szervezet elraktározza.
Tehát a kúra: bármennyit is fogyunk a kúra alatt, ha visszaállunk a régi kerékvágásba, visszaáll a régi energia egyensúly tehát újra gyarapodásnak indul a testsúlyunk! Éppen ezért tartós fogyás, csak és kizárólag az életmódunk megváltoztatásával lehetséges!!!
90 nap elég hosszú idő, normális tempóval a 10kiló leadható, de csak ha a diétát testedzéssel is kiegészíti! (Sajnos edzés mellett az izmok is keletkeznek, ez csökkentik a "nettó" súlycsökkenést, de kit zavar, ha zsír helyett izom nő a fenekén?)
Én tegnap kezdtem el, eddig kibirható.
Ha elszánod magad véghez is tudod vinni.
Kitartás!!!
sziasztok
Én 16 éves lány vagyok, és hát rám is rámférne ha lemene "pár" kg.167 cm vagyok és 70 kg, bár csak hasamon látszik eléggé, de nagyon szégyelem, szoval muszaj lesz.
Azthiszem énis belekezdek , de tartok attol énis h nem fogok fogyni:S15 kg-ot muszaly lesz, remélem sikerül
Már elkezdtem és egész jól bírom.Nem vagyok nagyon éhes de a jól lakástól is messze állok:)
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!