Kérdésem:maradhatok-e továbbra is ezen az étrenden, ha letelik a 90 nap?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik ez az étkezési stílus, a 37. napot csinálom,eddig -5 kg a veszteségem,és sok-sok cm.A pajzsmirigyem alulműködése miatt az anyagcserém lassú, közel 30 kg a feleslegem,56 éves vagyok.Úgy értem, ezentúl csak így étkeznék, mert nekem semmi nehézséget nem okoz, sőt élvezem a szabadságot a korlátok között. Várom a válaszokat, köszönöm.2009. okt. 7. 17:41
1/6 anonim válasza:
Természetesen, miért is ne?
Mi a leánnyal magunktól eszünk hasonlóképpen. Egyszer tejrohamunk van, máskor meg padlizsán. Egészségesek vagyunk. Lényeg, hogy hosszú távon mindenféléhez hozzájuss, minél változatosabb összetételben. Ha te úgy érzed, jó, akkor valószínűleg jót tesz.
2/6 anonim válasza:
Valamennyi szünetet kell tartani,aztán kezdheted nyugodtan előről.Nem semmi az 5kiló,én is próbáltam,de én nem tudtam csinálni,a savasodás miatt félyt a gyomrom.További sok sikert,és jó egészséget.
3/6 A kérdező kommentje:
Szeretnék olyanoktól választ kapni,akik végigcsinálták a kúrát,és van saját tapasztalatuk ezen a téren.Szakembert tud ajánlani valaki ebben a témában?
2009. okt. 8. 22:35
4/6 anonim válasza:
Egyik ismerősöm már negydjére csinálja,de mindig hagy egy kis szünetet.Már 30kg.-ot fogyott.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,várom az újabb tanácsokat: konkrétan kell-e,és mennyit kell kihagyni,és persze azt is szeretném tudni, hogy mit miért javasolnak.
2009. okt. 9. 18:00
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és újabbakat várok olyanoktól, akiknek saját tapasztalatuk van,vagy szakembert tudnak ajánlani.
2009. okt. 10. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!