Melyik hatásosabb ha a kalóriákat számolom, vagy a szénhidrátokat?
Gondolom, ez a kérdés nem igazán a 90 naposba akart kerülni...
Én egyiket sem számolom, az elég fárasztó lenne, de az alacsony szénhidrátbevitelre azért figyelek. Mivel emellett elég kiegyensúlyozott s bizonyos szabályokat követő a táplálkozásom, nem igazán fordulhat elő, hogy boruljanak a dolgok. Eleinte kiszámolhatod mindkettőt, hogy valami elképzelésed legyen, hogy milyenek. S nem árt olyan arányt összehozni, ami Neked passzol. A táplálkozásban sem Egyetlen Igaz Út létezik, hiába működik valamelyest hasonlóan a testünk ;)
S nem is ugyanaz a kalóriamennyiség kell mindannyiónknak, s ugyanazon ember napjai is különbözőek, különböző igényekkel. Hallgass a testedre, ha tudsz, az enyém elég jól adja a jelzéseket...
Nem kell számolni. Elvileg nem eszünk olyan ételt amiben sok keményítő van, tehát fölösleges kalória.
Ezért mondjuk nem eszünk rizst, ha van jobb étel.
Kalóriát számolni logikátlan, mivel a legmagasabb kalóriatartalmú makrotápanyag a zsír, viszont az egyik legfontosabb is. Tehát következne a kalóriaszámolásból hogy a zsírbeviteledet korlátozod. Na ez egy elég normáltalan elképzelés a táplálkozásról.
Szia! Én úgy fogyta, 17kg(3hónap szünettel)1év alatt,h csökkentettem a szénhidrát mennyiségét!!! Tényleg működik.nem akartam elhinni,h a fehér liszt ennyire hizlal:(
Sok zöldséget,húst,felvágott,virsli,abonett,natúr zabpehely,bizonyos light joghurtok,túró,hal,tojás....75,4kg-ról indultam és már pár nap alatt elkezdtem fogyni.Persze mellette futottam,tornáztam!! Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!