Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Legtöbb leadott kiló a 90...

Legtöbb leadott kiló a 90 napossal?

Figyelt kérdés
Úgy olvastam hogy ez a leghatásosabbnak számító diéta. Kíváncsi lennék, hogy akiknek sikerült, mennyit adtak le, mennyi idő alatt, mennyiről indultak és milyen rendszerességgel végeztek milyen mozgást. (pl. heti 4 foci)
2009. okt. 7. 01:30
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Én kb. 60 napja csinálom.Most tartok -13 kg-nál.Ezt mind úgy,hogy semmi mozgást nem csináltam.Valahogy arra még nem tudtam rá venni magam.Mondjuk én munka mellett csinálom,és ott azért van pörgés.De ez mégsem testmozgás.
2009. okt. 7. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
És az a 13 kiló vajon zsír, vagy izom is ment le??? Nemhogy valami normálisabb életmódot választanátok, ehelyett kell ez a divat-izé. De csak magatokra vessetek, később visszajönnek a kilók, és mivel izomból is fogytatok, sokkal nehezebb lesz utána.
2009. okt. 12. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
...majd ha végeztetek a fogyókűrával és 20 kiló izom lement, pontozzatok vissza.
2009. okt. 16. 19:27
 4/6 anonim válasza:
81%
Szia! Én összesen 15 kg-ot adtam le. Szerintem ez a 90 napos a legjobb diéta, amit eddig csináltam, nem kell koplalni és a mindennapokban is sokkal könnyebbnek érzem magam.( még akkor is amikor még csak pár kiló ment le).
2009. okt. 19. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
23 kg-ot adtam le, 6 hónapja tartom a súlyom és jól érzem magam.
2009. nov. 5. 00:53
 6/6 anonim válasza:

Sziasztok! Remélem elolvassátok,mert most már 2010van és 2009es az üzenetek.:) Boldog új évet!

Én 160cm vagyok és 54kg és lekénne adnom pár kgt márciusig.Szerintetek ha betartom rendesen fogyhatok vele?

2010. jan. 4. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!