Mennyit fogyhatok ettől a diétától?
miért pont ez?
sima általános diétát követtem minidg is 169 cm vagyok, omost már 67 kg. 84 ről.
ez a ditéa meg logikátlan, van aki pl íhzott tőle
Szia!
Kevés étel: napi 1200 kalória. Sok víz. Sport heti 4 -szer min. fél óra!!!!
- ételek: cukor,édességek, fehér liszt, fehér tészta kizárva!!!!
-teljes kiörlésű pékárú, sajt, tejtermékek (nem cukrozottak)
-levesek, főzelékek, saláták (kevés rízs, kevés krumpli)és hal hús: főleg pulyka és csirke de ne a zsíros részt!!!!
Olvass utána a kalóriatáblázatnak (google) minek mennyi a kalóriája...az 1200 kalóriát oszdd el napi 3-5 adagra.
Uzsonna és tízórai lehet pl. egy alma vagy egy kefír.
Inkább reggelire és ebédre egyél picit többet. De este 18 óra után ne egyél.
Sportolni reggel vagy estefelé, de ne teli gyomorral!!!!
Sport: bicaj, úszás, futás, kocogás, aerobic...stb...minden ami megizzaszt és kifáradsz tőle.
a kocogás a legjobb szerintem:-)
Szia!
én is kipróbáltam ezt a 90 napos diétát, de én csak 3 kilót fogytam tőle, pedig betartottam! (rettentően szenvedtem!)
Utálom bevallani, de Norbi diétájától többet fogytam!
Attól egy hónap alatt 7-et! Ja, meg sajna tényleg mozogni kell heti legalább 3 alkalommal!
Hát ennyit összehasonlításként!
18:55-ös.!
24 kg-ot fogytam a 90 napossal.Egyáltalán nem szenvedtem.Sőt: ennél a diétánál mindent ehettem és sosem éheztem.Sok féle fogyókúrát kipróbáltam már.Volt fogyás és utána 2x annyi vissza.
Persze mindenkinek más jön be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!