Szerintetek ez jó eredmény a 90 napos diétával?
12 napja csinálom a diétát. 170 cm vagyok, 77,5 kg-ról lefogytam 75 kg-ra. Mell:- 2cm, Derék: -1,5 cm, Csípő: -2cm, Comb: -1 cm, Kar:-1 cm.
Ez azt jelenti, hogy nem csak a víz jött le rólam, hanem zsírból is fogytam?
köszi a segítséget!!!
2 hetente akarom mérni magam, hogy legyen egy kontroll.
De gondolom a cm-ek teljesen függetlenek a WCzéstől.
90 napossal szinte kizárt,hogy elsősorban testzsírt adj le.
sőt.
ahogy szépen csökken majd az izomtérfogat,ezzel arányosan százalékosan nőni fog a testzsír%.
amiket meg írtál,az lehetne akár egy reggeli meg egy déli egy napon belüli mérés is.
:DDD
félreérted.
a fehérjemegvonás miatt fog megtörténni.
uh nem aggódnod kellene,hanem logikusan gondolkodnod,és ha már elmész edzeni,akkor tisztelni a belefeccölt időt és munkát és nem tönkretenni az egészet a 90 napossal.
fehérje nem csak azért kell,hogy izmosodj.
a legelemibb tápanyag.
megemelni diéta alatt meg azért érdemes,hogy ne abból fogyj,hanem zsírból.
ez a diéta a célja,a testzsírszázalék csökkentés,ami a 90 napossal érthető okokból nem tud megvalósulni,és komoly egészségügyi kockázattal is jár,pl cukorbetegség.
kalóriadeficitben meg alapból nem is lehet izomtömegben fejlődni,mert nincs meg az a tápanyag bevitel,amiből lehetséges lenne.
étkezési tanácsot meg olyantól fogadj el,akinek a teste és az életvitele az egyértelmű bizonyítéka a módszere hatékonyságára.
ha a házi orvosod egy hatvanas túlsúlyos nő,aki életében nem sportolt,most sem teszi,és te olyan szeretnél lenni mondjuk mint ő,akkor logikus,hogy rá hallgatsz.
amúgy meg ismerek több orvost,láttam sokat is a tévében nyilatkozni a témáról,de mindegyik egyöntetűen állította,hogy a két legnagyobb ostobaság ami divat diéták között létezik az a 90 napos és a káposztaleves.
a 90 napost extrém túlsúllyal rendelkező embereknek találták ki 180-200 pluszos embereknek,kórházi célokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!