Mi a pici popsi titka?
http://www.youtube.com/watch?v=6VXe6ZpwzGo Ennek a lánynak irigylésre méltó alakja van.
Egy ilyen alakot, hogy lehet összehozni? De leginkább a pici, feszes popsira teszek hangsúlyt. (De persze a testtel kapcs.-ban is várom válaszaitokat!)
Én nem a a 120 kilós elhízott emberek közé tartozom, hanem kb. ilyen magas, vagy picit magasabb, és hát.. mint ahogy mindenkinél, nálam is ez történt: felszedtem pár kiló felesleget! Popsi gyakorlattal sikerülne a pici feszes popó? (A helyes táplálkozást le se írom, mert azt már szerintem mindenki tudja, hogy az egyik fő "elem", az egészséges táplálkozás)
Nekem ezek a popsigyakorlatok beváltak, attól nagyon szép feszes lett a popóm.:D Sajnos elhanyagoltam, és most újrakezdtem. Futással még rá is edzek, mert úgy több zsír is megy le és szerintem úgy gyorsabb is a folyamat.:)Plusz szép, erős lábakat szeretnék és imádok futni.:D
Persze ne csak a popsit csináld, hiszen mint tudjuk, helyi zsírégetés nincs.
Tudod, én ezt akarom csinálni. :D Mivel a futás kardio, és a tested folyamatos mozgásban van, aktívan égeti a zsírt. Futás közben a hasizmod is mozog, de mivel a láb végzi az aktív munkát, ott lesz látványosabb a változás. Én azt mondanám, hogy karra és hátra is eddzél hasizmozás mellé. Nem kell sok, naponta fél óra futás és fél óra torna. Az sem kell heti hétszer, egy-két nap szünet lehet, mert ilyenkor pihensz és az izmok regenerálódnak. A gyakorlatokat lehet kombinálni, plusz zenére is mozoghatsz, így nem unod meg és kedved is lesz hozzá.:D
A futáshoz fokozatosan szokj hozzá. Először kezd mondjuk 15 perccel és utána növeld az időtartamot. Csak az a fontos, hogy ne állj meg! Viszont ne hajszold túl magad! :D Én tegnap kezdtem el hosszú idő után futni, de nagyon jó volt!^__^
Köszi a válaszokat!
Csak az a gond, hogy nincs futógépünk, csak szobabicikli..
Hmm, majd később szerzek be lábsúlyt, mert még így is alig bírom!
Közelben nincs erdő, de az utcákban szoktam már.
Szóval azt mondjátok, hogy ez a legjobb?
Akkor gyerünk! :)
Brazil Butt Lift
(Leandro Carvalho - Beachbody)
De az általad linkelt videón lévő kislányon semmi sem szép...
Köszi!
Hát kinek mi.. :)
Nekem pl. nagyon bejön ez az alak, és az életemet is odaadnám érte, szóval nagyon keményen edzek, eszek, csak, hogy nyárra meglegyen ez az alak!
Szia, az előző vagyok.
Nos, igen, ebben igazad van: kinek a pap, kinek a papné... de azt az egyet azért nagyon őszinte aggodalommal kérem (még ha nem is egyezik a véleményünk), hogy az életedet ne ajánld fel/ne add még ezért az alakért cserébe se! (Még akkor se, ha ilyen szeretnél lenni.)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!