Arcomra nagyon meghíztam? Abból hogyan tudok fogyni, mármint arcból könnyű?
Az arcomra híztam de nagyon. Ki szélesedet az arcom
elvagyok pofásodva...nagy tokám lett....és ha mosolygok
még szélesebb a pofám :(:(:( hogyan foggyak onnan!?
mennyi időn belül lehet leghamarabb ezt elérni? :(
Sok kenyeret, tejtermékeket, lisztet, krumplit eszel?
Ez elsődleges fontosságú. Ha igen, akkor ezen tudsz változtatni. De amúgy helyi fogyás nincs, csak késsel.
a toka és a megpofásodás a magas testzsír egyértelmű jele.
szóval ha kamuzol ha nem,máshová is zsírosodtál.
ebből meg adódik,ha a testzsír általánosan csökken,nem helyileg.
az meg,hogy mennyi idő alatt vakarsz le magadról mondjuk 10% testzsírt,az sok mindentől függ.
pl személyi edzővel,grammra kiszámolt és időre megevett étrenddel,fél év alatt új ember lehetnél.
hozzáértés nélkül,lustán,meg ügyeskedhetsz,de nem lesz eredmény.
olvass,szerezz hozzáértést,vagy fizesd meg a tudást.
Kenyeret...tészta féléket egyáltalán nem eszek. 15 lány vagyok. 161
cm és 65 kg ez sok. A fenekem a combom...de
legjobban az arcom híztott. Holnaptol csak gyümölcsöt, zöldséget ennek
pl mandarint , narancsot...meg paradicsot...meg melette
gyógytornázom nekem csak azt lehet. És már akkor ennék ha
éhes lennék. A cras...az a bundás mogyorú nagyon
hízlal mert azt napi színten eszem baconns bunda?
Ezt az utolsó baconns mogyorós bundsá dolgot írd le kérlek újra, mert fontos lehet de én nem értettem mit akarsz írni.
A gyümölcsökkel csak mértékkel, napi 1 almánál több gyümölcscukor nem kell. A fruktóz inzulin rezisztenciát okoz, abszolút a fogyás ellensége.
Próbáld ki a paradicsomot, de ne gyümölccsel hanem húsokkal. Sonka kolbász csirkemell zöldségekkel :)
.
.
Tejtermékekkel hogy állsz?
honnan a büdös fenéből jött ez,hogy ha vki diétázik,akkor a legalapabb kaját veszi ki elsőnek,a húst?
ha nem eszel húst kicsim,akkor megplöttyedsz.
puha testű vizenyő leszel.
szóval minden más csak másodrendű,de a fehérje nem hagyható ki.
Azért tényleg nem.
Lehet enni, csipegetni ezt azt, de ne ilyen ócskuszt :)
Kesu dió, dió, mandula, bokros mogyoró, napraforgó mag.. bár aszalt gyümölcs de a mazsola, aszalt szilva is mehet. De bundázott (lisztes) aromás földimogyoró, a mai beteg világban kicsit luxus, de nem az ára miatt :D
Ha nem híztál sokat akkor ez lehet víz is.Ha sót eszel a tested nem engedi a vizet távozni és az zsírnak nézhet ki.Én 100%ban kizártam a sót és már félek hogy a karomon kiálló ereket egyszer megsértem, mert túlságosan nyíltan vannak a felszínen. :)
Ha szeretnél löttyedt vizes lenni edd nyugodtan a sót.És a sok fehérjét is, az is nagyon fontos, hiába csak 5% az anyatej fehérjetartalma.Biztos többre van szükségünk, mert... mert ezt mondta a hús és tejipar. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!