Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 5dkg étcsokoládé, sok szénhidr...

5dkg étcsokoládé, sok szénhidrátnapon?

Figyelt kérdés
Mert ugye kötelezően meg kell enni egy szelet étcsokoládét. 5dkg-osat vettem, nem tudom hogy ebből mennyi kocka tenné ki azt az egy sort (3-4kocka) szóval megehetem az egész 5dkg-ot?(250kcal)és még mellé valamit? Vagy egyem meg ezt és semmi mást? Mondjuk, én úgy gondoltam,hogy felét megeszem,és akkor mellé még 1szelet (teljeskiörlésű kenyérből készült) pirítós. Hogy legyen?
2009. aug. 16. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én ilyenről még nem hallottam én szénhidrátnapon rizst és zabpelyhet szoktam enni.
2009. aug. 16. 12:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy tábla, tízdekás csokiból (a Tibi nagyon finom)egy sort szabad megenni. ez nem elegendő étel, mert nem fogod bírni a 90 napot. tapasztalatból mondom, mert most csinálom másodjára. Én szoktam enni két vékony szelet sütit és mellé a csokit, ebédre pedig pl. grízes tésztát egy lapos, nem púpozott tányérral.
2009. aug. 16. 12:20
 3/4 anonim válasza:
Hát ha fogyozol akkor ne egyél de ha nem akkor ehetsz!!
2009. aug. 16. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem muszáj enni csokit minden szénhidrátnapon. Én is csak néha ettem, igaz nem étcsokit, hanem a legkisseb sportszeletet, de így is lement 10 kg.
2009. szept. 4. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!