Nagy bünözés szénhidrátnapon?
Az egész 90 napos hányadék bűnözés.
Idióta..
A 90 naposba ennyi belefér. azt mondják, ez alatt megengedett bűnözés, ha a napodnak megfelelően vétesz... :)
A müzli nem jó választás lenne, mellesleg ne a kcal értéket figyeld ilyen szorosan, hanem a szénhidrátot is, szerintem. A helyedben gyümölcsöt választanék mára, mert teli van szénhidráttal és a 90 napos alatt eleve megengedett. 10 dkg almában kb. 30 kcal és 7 gramm szénhidrát van, ebből nyugodtan megehetsz 2 szemet is. A 30 deka zsömle amit megettél, kb. 140-160 gramm szénhidrát volt, ehhez képes az alma jó választás lesz.
Utána olvastam, a müzli kalória tartalma átlagosan 289–551 kcal/100 g között van. Ezt egy kicsit elrettentés képpen írtam, de igaz.
Remélem segítettem :)
Talán igazad van azzal a 20 g müzlivel, de én egy almával jobban elvagyok. Egyébként nem tudom mit lehet este, mert én nem 90 naposozom, hanem figyelek az összetételre és a bevitt mennyiségre.
DE
a többi válaszolónak elmondanám, hogy rengeteg diéta van. Szabad ország, szabad gondolat, szabad diéta. Mindenki azt választja, ami neki tetszik, mégha az nem is olyan jó. Ez egy segítség adó oldal. Én is azt gondolom, amit a kedves harmadik írt, mégse közöltem a kérdezővel, hiszen ő becsületesen fogyózik egy diétával és szerintem nem kíváncsi arra, hogy mi a véleményünk :)
Persze, hogy szabad ország, de itt nem erről van szó.
Én elmondom szívesen, hogy mi az ami tartós fogyást okoz, és mi az aminek értelme van. Néha belefér egy kis félreevés, de itt a kulcsszó a néhán van. Hidd el jobban jársz, ha nem ezzel a diétával csinálod, hanem [link]
ezt elolvasod és tökéletes diétás tervet állíthatsz össze magadnak. Én is ezt csinálom és nagyon beválik. Persze rengeteget sportolok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!