Működhet? Sikerülhet ezzel az étkezési rendszerrel?
Látom te sem vagy maximalista, már ami a 85 kilót illeti.
Milyen étkezési rendszer?:D
Ja, hogy 90 napos diéta, nem néztem a kategóriát.
Figyelj, már nagyon unom századszorra leírni, hogy az mekkora egy baromság, mert a szervezetnek mindennap szüksége van a fehérjére, nem csak heti 2x, blabla, de válaszadók többsége nem hitt nekem, én voltam a hülye, folytatta a 90 napost, aztán egyszer valaki írta, hogy jajj itt ajánlgatták neki a 90 napost, erre cukorbeteg és hájas lett, hiába fogyott a mérleg szerint, az csak víz és izom veszteség volt. Szóval nincs kedvem megint fél oldalig érvelni és elmagyarázni és biológiai tényekkel alátámasztani, hogy miért kéne haláltáborba küldeni aki ezt a diétát kitalálta, inkább csak belinkelem ezt az oldalt, vagy hiszel nekem, vagy nem:
shapeshifter.blog.hu az alapoldal
ezenbelül elolvasod ezt a "Kalóriaszámlálás kezdőknek" című cikket. Ez összefoglalja a diéta minden alapszabályát. Oldalt találsz recepteket, mintaétrendeket.
hajrá:]
Az a vicc, hogy a válaszadók többségével nem értünk egyet. Én kicsit mást mondok mint ők..
Kivéve, hogy bármi amit itt ajánlanak Neked, az jobb mint a 90 napos, efelől nem lehet kétség! A shapeshiftertől kezdve minden kalóriaszámolós, testépítő szálkásításon át mind jobb, mint a 90 napos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!