Tudnátok segíteni?
igen tudnék,de ha neked nincs időd egy fél órás edzésre,akkor én meg nem szánok rád időt.
ritka sz@r kifogást írtál.
nincs olyan ember aki ne tudna beütemezni a napjába egy 20-30 perces edzést akár,ha akarna.
másfél km bicaj?:DDD
az mennyi?2perc.
egy étrendet betartani meg 20x nehezebb,mint edzeni.
na szevasz lusti!
Szia! Én Norbi Update étrendjét ajánlanám! (ezt sokan lefogják szólni, de hidd el beválik, NEKEM bevállt!!!!!!! )
Ami nagyon jó benne, hogy cukorbetegeknek is tökéletes, sőt ajánlott! Ha azzal jönnél, hogy túl drága..igazad van..DE, én mondjuk csak kenyeret, és ritkán, nagyon ritkán tésztát veszek update üzletben, és azt is 2-szerre főzöm ki. Szerintem nagyon jó!!! Töltsd le a könyveit olvasd el, megéri!! Ha adsz egy e-mail címet és érdekel akkor küldhetek könyvet át!
Remélem egy kicsit tudtam segíteni!!! Sok sikert!
Nem tudom mért írtad, hogy a Norbi update "sz@rt sem ér"...leírtam érthetően, és világosan, hogy nekem segített!!! 2,5 hónap alatt 10 kg-ot fogytam vele... és egyáltalán nem volt megerőltető!!! Míg azelőtt egy személyi edző segítségével próbáltam fogyni, de SZ@RT SEM ÉRT (mert egyed a csirkemellet, igyad a fehérjét vacsira..FÚÚJ)!!!!!
És én legalább értelmes tanácsot adtam a kérdezőnek!
Ebben biztos van valami, hogy nem minden edző egyforma...tisztelet a kivételnek, de az enyém elég gáz volt! Maradjunk annyiban, hogy te is és én is adtam egy tanácsot a kérdezőnek! :)
És én is elnézést kérek az előző hozzászólásom hangneméért!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!