Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Milyen levest lehet enni az...

Milyen levest lehet enni az egyes napokon?

Figyelt kérdés
Igazából szénhidrátnappal vagyok gondban. Fehérjenapra és keményítőre vannak ötleteim, de mit lehet szénhidrátnapon? Esetleg akad valami ötlet gyümölcsnapra is?
2012. szept. 3. 14:20
 1/9 Smartguy86 ***** válasza:
55%

A 90 napos diéta baromság. Fel kéne fogni:

[link]

Itt van az, ami követendő példa:

[link]

2012. szept. 3. 17:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet, és azt a linket, amit minden egyes hozzászóló belinkel, aki másképp képzeli el az egészséges életmódot, mint a kérdezők többsége. A véleményed már ismerem, de a kérdés nem erre vonatkozott. Ha én nem tudom valamire a választ, akkor nem írok. Azért köszi, hogy újra elolvashattam az általad favorizált okosságot.
2012. szept. 3. 19:31
 3/9 Smartguy86 ***** válasza:

Attól, hogy te elhiszed, még nem lesz tudományos alapja a 90 napos diétának. A cikkben írtak egytől egyig igazak és ha kicsit is elgondolkozol, rájössz, hogy abszolút marhaság az egész.

Két okból:

1. 90 nap után mi lesz? Visszaállsz a régi életmódodra, ami miatt elhíztál = okosság. Én még nem hallottam emberről, aki a 90 napos diétát 3-4 hétnél tovább bírta csinálni. Ha mégis van ilyen, az szenved - diétában pedig aki szenved, az rossz úton jár.

2. Az a diéta, amiben pizzát, makarónit és édességet lehet egy napon zabálni, majd másnap csak gyümölcsökkel végig kínlódni... nos ne haragudj, de az egy baromság.

2012. szept. 3. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy néz ki ez a 90 napos diéta, de fehérjeNAP, meg szénhidrátNAP? WTF???

Ekkora oltári baromságot...mindennap kell mindenből a megfelelő mennyiség.

Az alapismeretek valóban egy kiváló olvasmány, annál viszont még jobb a sárga kapszula amit szintén azon a honlapon lehet elérni.

2012. szept. 4. 04:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszi, hogy kifejtettétek véleményeteket erről a diétáról, de a kérdés még mindig nem ez volt. A kérdés arra vonatkozott, hogy milyen levest lehet enni az egyes napokon és nem arra, hogy egészséges vagy egészségtelen ez a dolog. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy milyen utat választ céljai eléréséhez.
2012. szept. 4. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Jogod van igen, de ha látjuk hogy valaki hülyeséget próbál tenni annak próbáljuk elmagyarázni hogy nem kéne.

Viszont te telibesz*rod a szakértői véleményt és elhiszed az ilyen sz*r diétákat amiket a nőklapja és hasonló színvonalú magazinok terjesztenek.Szerinted ki tudja jobban hogy mit csinál, egy random nő valami forumrol aki lefogyott 100rol 80ra, vagy pl. testépítők akik a legjobban tudják hogy miről is szól a diéta és hogy a leghatékonyabb, és mindezt olyan kinézettel tudják alátámasztani amiről a 90napos diétázók max csak álmodozhatnak.

Van egy olyan érzésem hogy ezután is lesz*rod a véleményünket és továbbra is a szennylapoknak hiszel, de szerintem érdemes lenne elgondolkodni a dolgokon.

2012. szept. 4. 17:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Az fel sem merült benned, hogy a hétköznapi átlagember, családanya, nem akar olyan lenni, mint a testépítők, és a mai világban igazából sajnos lehetősége sincs a többségnek arra, hogy azokat az ételeket egye és olyan mennyiségben, ahogy azt a testépítők javasolják..És itt most jönne az a válasz, hogy nem drágább az egészséges cucc, mert cserébe nem veszed meg a szemetet...blablabla Így sem veszünk nasikat viszont van jó kis lakáshitelünk, úgyhogy azt vásárolunk, amire marad keret, ehhez viszont megfelel a 90 napos. Abból főzök ami van itthon és megfelel az adott napnak. Ennyi. Kör bezárult. Hiába szajkózza mindenki az egészséges életmódot, ez Magyarországon napjainkban a "felső tízezer" kiváltsága.
2012. szept. 4. 21:15
 8/9 Smartguy86 ***** válasza:

1 kiló zab 500 forint. 1 embernek ez másfél hétig elég reggelire. Mondj nekem olyan kaját, amivel ugyanezt megoldod... Veszel 2 csomag felvágottat és ugyanott vagy, két nap alatt megeszed. És akkor még nem is laktál jól. Zabot megeszed reggel 7-8kor, délig akár éhes se vagy.

Zöldség olcsó. Húst be kell osztani. Este túró, persze abból se kell megenni egyszerre fél kilót. Erre van az étrendtervező, amit nagyon okosan marhára nem olvastál el.

Testépítő csak a testépítő akar lenni, persze. De te nyilván az orvost is lehülyézed, mikor felírja a gyógyszereket, mert te sose akartál orvos lenni. Végül is ő az orvos, ő hadd szakértsen, te sz@rsz rá, hogy mit mond :DD Okos lehetsz...

Elárulom, hogy senki nem tudja jobban, hogy hogyan kell helyesen táplálkozni, mint az, aki már régóta csinálja. Talán nem ártana rájuk hallgatni. De te csináld csak a 90 napos csodadiétádat, mert az biztos beválik majd... Ha nem jött be, akkor éheztesd magad tojáson élve, aztán meg jöhet a léböjt ugye, mert az is nagyon sokat szajkózott baromság.

Aztán amikor látod majd, hogy csak szarabbul nézel ki, akkor elkönyveled: Te megtettél mindent, de a világ kegyetlen volt veled, nem sikerült. Pedig te nagyon akartad... Hát persze...

2012. szept. 6. 00:43
 9/9 A kérdező kommentje:
A megjegyzésed arról, hogy mennyire vagyok vagy mennyire nem vagyok okos, meglehetősen bántó volt, és látatlanban ezt kijelenteni ismeretlenül... na ez nem engem minősít. Azt sem értem, egy sima kérdéstől miért kellett idáig jutnunk, ráadásul úgy, hogy a kérdésre nem válaszoltál, de engem ismeretlenül is lenéztél csak azért, mert nem osztom valamiben a véleményed. Én nem mondom, hogy az általad linkelt cikk nem hasznos olvasnivaló, egyszerűen csak vannak helyzetek az életben, amikor azt nem tudja valaki megvalósítani. Na ezek a napi gondok, amiket túl kell élni. A túlélő hátizsákban nem szerepel sűrűn csirkemell, meg túró meg zab....
2012. szept. 6. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!