Az lehetséges h egy ember egyik napról a másikra 3 kg-ot fogy?
Figyelt kérdés
Vannak ilyen időszakaim h csak úgy 3-mal kevesebb és nem tudom h ilyenkor a mérleg rossz-e?2012. aug. 27. 09:07
1/11 anonim válasza:
ha sokat iszol és tele van a hólyagod plusz szarás előtt vagy és a gyomrod is tele van akkor normális a + kg.. ne parázz ez nem zsírban megy fel:) nálam 1-2 kg szokott lenni ez a sáv
2/11 anonim válasza:
Remélhetőleg a mérleg rossz, mert egyik napról a másikra 3 kg az nagyon súlyos, főleg, hogy -ha jól értettem- okvetlenül mutat ennyivel kevesebbet. Mondjuk szerintem egyszerűen nem is lehetséges ilyen kevés idő alatt ennyi súlyt veszteni...
3/11 Szoondiii válasza:
víz vesztés, széklet ürítés, esetleg hormonálisan (pl. menzesz miatt, mondjuk utána) kevesebb vizet köt a tested. ezek összegződve 3 kiló tömegváltozást okoznak, például.
4/11 anonim válasza:
Ha reggel van, még nem ittál, voltál wc-n, 2-3 kg simán belefér.
5/11 anonim válasza:
Vízhajtó hatású étel fogyasztásánál elképzelhető. Pl zellet, zöldség féle.
7/11 anonim válasza:
Az lehetséges, hogy ennyivel kevesebb leszel, de ez nem fogyás. (És nem is marad meg... szóval könnyen lehet, hogy holnapra meg "hízol" 3 kg-t.) Az okokat leírták.
8/11 anonim válasza:
Ha ez a 3 kiló mínusz kompenzálódik,úgy értem egy két napon belül visszajön,akkor semmi okod az aggódásra.Viszont ha nem jön vissza akkor azonnal fordulj orvoshoz.Súlyos betegségek előszele,az ok nélküli hirtelen fogyás.
9/11 anonim válasza:
2 óra intenzív edzés, és meg is van a -3 kg.
10/11 anonim válasza:
Tisztelt utolsó a kérdésben benne van hogy egyik napról a másikra,és gondolom azért rakta fel mert nem tett semmi olyat hogy esetleg a súlyából veszítsen egy dekát is.
Sok mindentől lehet,de ha ez tartós nem biztos hogy normális,főleg ha fokozatosan elveszted a súlyodat,és nem jön vissza,persze ezt úgy értem ha tényleg nem teszel érte hogy a súly eltűnjön.Semmi esetre sem egészségesnek mondható,a heti egy kiló a normális a szervezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!