13 éves vagyok,173-175 cm és 70 kg. Hány kg-ra kéne lefogynom?
Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget és fehérjét, szénhidrátot csak reggelire (ennyi idősen kell a CH!!)
Nem kell fogyókúra. Amúgy ha kiszámolod a magasságod és súlyod aránya normális. Biztos nem vagy kövér
Egyél normálisan mindenből, ennyi idősen ne nagyon fogyózz!
Helyette sportolj, de azt is óvatosan, vigyázz az izületeidre (kocogás/szobabicikli ajánlott).
Szerintem ne fogyókúrázz 13 évesen. A súlyod ígyis normális. De ha fogyni szeretnél max. pár kilót.Ennyi idősen nagyon megviseli a szervezetedet a drasztikus fogyókúra, úgyhogy én azt mondom inkább sportolj , nem kell agyonhajtani magad, elég egy nap fél, max egy óra mozgás. És egyél normálisan, csak arra figyelj oda, hogy ne igyál cukros üditőket, egyél kevesebb édességet, chipset stb. Egyél egy nap 5-ször kevesebbet, inkább mint, hogy 1-szer, 2-szer sokat. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, salátákat, fehér húst, és ami nagyon fontos, igyál sok vizet. Ehetsz természetesen szénhidrátot is, de azt inkább délelőtt. Hidd el sikerülni fog ha tényleg akarod.:)
15/L
Hát, én 10cm-rel kevesebb vagyoúk, és 69 kiló.
Tök normálisan nézek ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!