Jó volt így fehérjenapon?
Reggelire 3 alma
Ebédre 2 főtt tojás, és egy pohár (140g) kefír
Vacsorára 5deka pulykafiléből készült virsli, 5deka sajttal

Nem.
Hagyd abba a 90 napost. Semmi értelme!

Igen, jó volt, azt etted, amit kell, de egyél egy nap 4-5-ször, mert ez így kevés, rosszul leszel.
Az előző válaszolóra meg ne figyelj, egész nap a gép előtt ül( gondolom nincs magánélete, chips-et zabál és kólát iszik), ezeket a 90 napos kérdéseket várja , hogy jól kioktasson mindenkit, akinek más az elképzelése, vagy ne adj isten: tapasztalata erről a diétáról.
:))

"Igen, jó volt, azt etted, amit kell, de egyél egy nap 4-5-ször, mert ez így kevés, rosszul leszel.
Az előző válaszolóra meg ne figyelj, egész nap a gép előtt ül( gondolom nincs magánélete, chips-et zabál és kólát iszik), ezeket a 90 napos kérdéseket várja , hogy jól kioktasson mindenkit, akinek más az elképzelése, vagy ne adj isten: tapasztalata erről a diétáról.
:))"
Kedves Bunkó "Válaszadó"!
Ad1: Milyen jogon ítélkezel felettem?
Ad2: Milyen jogon állítasz rólam bármit is ismeretlenül?
Ad3: Ez nem diéta, ez egy jó nagy átbaszás... gondolkozz aranyom!
Ad4: Tapasztalatból írtam, de egyszerűbb jártatni azt a nagy pofádat, ugye? Inkább szállj magadba, de sürgősen.
És különben is, mindenki magából indul ki, szóval... :))
Amúgy a másik válaszoló is engem igazolt, de te aztán jobban tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!