Lehet enni diétás milka csokit? Ha igen melyik nap?
szerdán és pénteken...
DIÉTÁZOL... minek kell a csoki???
azt hiszem én nem kommentálnám a saját szavaimmal az elöttem szólókat mert azt nem tűrné ez az oldal.
egy egyszerű kérdés volt.
jah és valakinek a csokoládé szükséges.ennyi.biztos vagyok benne hogy ti ketten sem tudtok lemondona mondjuk az alkoholról vagy a sajtról vagy akármiről.ÉN meg pl arról tudok óriási egyszerűséggel.
köszönöm a kimerítő választ.
szénhidrátnapon nyugodtan:)
Nem kell lemondania róla!!! istenem!! 4naponta belefér. énis eszem és fogyok
köszönöm.végre egy normális hozzászóló.:)
lehet hogy fontos a jó alak.azért is csinálom 2xor a 90naposat mert fontos hogy hány kilót mutat a mérleg.
De képzelje el minden fanatikus hogy a csokoládé is hozzátartozik az étrendhez!
igen tudok:D
hivításos kézilabdázó vagyok, élsportoló.és miután ezzel a diétával már 16kilót egyszer már lefogytam tudom hogy hasznos.
a hozzád hasonló negatív hullámokat sugárzó,elkeseredett,besavanyodott emberek pedig lépjenek le erről az oldalról vagy irogassanak a pszichikailag gyengék forumára:D
kösze
Tisztelt kérdező.
Buta s*ggfej vagy te, nem kézilabdázó. A 90 napos debiléta egy óriási nagy baromság, egy fad diet, ami a franc sem tudja hogy, de valahogy nagyon felkapott lett. Lehet, hogy hibásan, de valószínűleg a nők lapját meg a kiskegyedet hibáztatnám érte.
A helyzet az, hogy az izmaid nem fognak a víztől, meg csak a szénhidráttól nőni. Mivel.. élsportoló vagy, tudnod kéne, hogy a kemény izommunkától az izmaid sérülnek, pusztulnak és ilyenkor, edzés után jönne egy szakasz, amikor iszonyú szüksége lenne nekik a fehérjékre a regenerálódáshoz, fejlődéshez. Ti ezt megvonjátok tőlük. Pusztul a keringési rendszer, az agyatok, az izmaitok, a szerveitek, mivel nem kapnak megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékot.
Hogy lehet e a 90 napos diétával fogyni? Persze! Hiszen úgy is fel lehet fogni, mint óriási energia deficittel dolgozó diéta és akik így fogják föl, azok bizony fogynak, csak a fogyási process alatt tönkreteszik a szervezetüket is.
Nyugodtan benyomhatod a milkacsokidat, meg mindent, csak utána mész tekerni a szobabiciklin, ha valóban fogyni akarsz.
gratulálok egyél csokit neked aztán tökmind1
miért nem lehet 1 normális détát csinálni? attól h ezeket a f@szságokat diétának hívják még nem az!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!