Bor - Kenyér Diéta. Mit gondoltok róla?
Bor - kenyér kúra
Az alkohol ellenére fogyaszt..
A Schrott - féle Bor - kenyér kúra az egyik legszigorúbb fogyókúra. Csak orvosi ellenõrzés mellett alkalmazható. A kúra 6 napig tart.
Naponta mindig ugyanaz:
8 órakor: 1 dl fehér száraz fehérbor, 1 db zsemle
10 órakor: 1 dl fehér száraz fehérbor, 1 db zsemle
12 órakor: 1 dl fehér száraz fehérbor, 1 db zsemle
2 órakor: 1 dl fehér száraz fehérbor, 1 db zsemle
4 órakor: 1 dl fehér száraz fehérbor, 1 db zsemle
6 órakor: 1 dl fehér száraz fehérbor, 1 db zsemle
8 órakor: 1 dl fehér száraz fehérbor, 1 db zsemle
10 órakor: 1 dl fehér száraz fehérbor, 1 db zsemle
Az alkeszok többnyire mind soványak, szerintetek működhet ez?
11.
az hogy ugyanakkora baromság.
amugy meg nem hogy 6 de szerintem 1nap koplalás után teljesen katabolikus állapotba kerülsz és az izmokat bontod. Nyilván maga a száraz izom mindig csak kis mértékben bomlik ilyen rövid idő alatt, de a víztelenedése és a szénhidrátok kiürülése már ennyi idő alatt is jelentős, tehát simán könnyebb leszel akár 6-8 kilóval is, de abból egy pár deka a zsírveszteség maximum.
Én ezt fesztiválokon szoktam csinálni :D Csak a zsemlét inkább sörrel helyettesítem :D
Ezt félretéve, ez valami borzalom. Hat napig csak szénhidrátot kap a szervezeted, iszonyatosan leépít. Nyilván kisebb lesz az ember, mert hatalmas deficit keletkezik, de ez nem zsírvesztés, hanem minden más. Felejtsd el. Már eleve az, hogy orvosi felügyelet mellett kell csinálni, szerinted normális? Egészséges? Baromság.
Egyesek azt hiszik hogy a diéta egyenlő a fogyókúrával -.-"
Ez a diéta a szív- ás érrendszeri betegeknek lett kitalálva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!