Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Ki mennyit fogyott? Mennyiről...

Ki mennyit fogyott? Mennyiről indultatok hány centi hány kilo?

Figyelt kérdés
motiváció gyanánt szívesen olvasnám, és azt is mennyire tartott be mindent.
2009. máj. 31. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:

164 cm magas, 99 kg-ról 84-re és bűnözés nélkül csináltam végig, max. annyit engedtem meg néha magamnak, hogy valamivel nagyobb adagot fogyasztottam, de mindenképp az adott napnak megfelelően. Kenyeret /rozs, vagy teljes kiőrlésű/ fehérje és keményítőnapon ettem, 1-2 kisebb szeletet.

Lehetett volna sztem a fogyás jelentősebb is, ha több folyadékot fogyasztok /sajnos ez nagyon nehezen ment, kb. átlagosan l litert tudtam meginni - kivéve a gyümölcs- és víznapokat, amikor valamivel többet, de ez is csak a gyümölcsleveknek köszönhető. Sajnos a tornára is kevésszer szántam rá magam, max. szobabicóztam, kb. másnaponta átlag 20-30 percet.

2009. jún. 1. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kezdőértékek: 179 cm, 82 kg.

Két hónapig tartó 90 naposhoz hasonló étrend után (de a szénhidrátnap elhagyásával): 179 cm, 70 kg.

Konkrét diéta abbahagyása után másfél hónappal, hosszabb távon alkalmazható és kényelmes életmód kialakításával: 179 cm, 64 kg.

Jelenleg: azóta is változatlan magasság szerencsére. :-)

A súly is változatlan, természetes ingadozás van 63-65 kg között, amíg mértem szinte naponta változott.

Sport: első két hónapban zsírégető edzés, aerobik heti hat napban napi egy óra. Azóta ritkán zsírégető, inkább izomerősítő, alakformáló edzés heti 5 napban napi 45-60 perc.

2009. jún. 1. 10:08
 3/6 anonim ***** válasza:

OFF:

utolsó válaszoló! Ezt kifejtenéd bővebben?

"Konkrét diéta abbahagyása után másfél hónappal, hosszabb távon alkalmazható és kényelmes életmód kialakításával: 179 cm, 64 kg. "

Arra lennék kínáncsi, hogy milyen ez a kényelmes életmód. Megköszönném, ha leírnád, mert én csinálom a 90naposat, és nemtudom, hogy mi legyen, ha végeztem vele.

Nagyon köszi.

2009. jún. 1. 12:22
 4/6 A kérdező kommentje:
engem is érdekelne a lightos diéta :)
2009. jún. 1. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:

A masodik valaszolo vagyok. Igazabol amit kialakitottam, az nem dieta. Eszek mindent, fozok mindent, de kicsit megis maskepp. Peldaul most mar fogyasztok szenhidrtatot, kenyeret, sutit, tesztat, de nem vacsorara peldaul. Inkabb ebed, vagy reggeli. A krumplit helyettesitettem csicsokaval, vagy edesburgonyaval. Cukros uditoket, bolti gyumolcsleveket ritkan iszom, vizet viszont annal tobbet, kb napi 2-3 litert. Olajban, zsirban nem sutok, altalaban sutozacskot hasznalok mindenhez, amihhez lehet. Nem annyit eszem, amennyit kivanok, hanem annyit, amennyire valoban szuksegem van, inkabb szedek kis adagot, megeszem lassan komotosan, megadom a modjat, ha nem eleg, akkor szedek meg egyszer, de nem szedek ki hatalmas adagot, amit a monitort nezve automatikusan belapatolok.

Edesseget csak a ferjem miatt tartunk itthon keveset, nem tobb felet, es nem szem elott, ahol megkivanhatom es jovet-menet csipegethetek. Eszek igy is, de nem minden nap, sot, hetente talan egyszer. Szinte mindenhez keszitek zoldseget, salatat, amihhez lehet. Nem hasznalok tobb cukrot, sot, mint amennyi valoban szukseges, kavehoz, teahoz gyumolcscukrot veszek.

A vacsorat igyekszem hat orara idoziteni, ha utana ehes vagyok, akkor gyumolcsot nasizok, vagy iszom egy pohar teat.

Tobbszor eszem keveset, de ami a legfontosabb? akkor, amikor kaja ido van, nem akkor, amikor az "ugy ennek valamit" pillanataim voltak terhesen. (En terhesseg alatt hiztam, elotte olyan voltam, mint most.)

A csaladi ebedeken, rendezvenyeken sem valogatok, nem kell ram kulon fozni, de ha tobb fogas van, akkor nem eszem csak azert, mert mindenki erszik mindenbol. Ha tudom, hogy van sult hus, amit szeretek, akkor a levest max megkostolom, de nem eszek meg egy adagot, a hushoz krumplit, rizst szedek, de csak az ize kedveert, koretkent inkabb a savanyu ubit, salatat, savanyusagbol eszek bovebben, ami eppen van. Es igen, ilyenkor nyugodtan lekuldom hozza a sutit a vegen, de ha van harom fele, akkor eldontom, hogy melyik az, amelyikbol eszek, nem kostolom vegig az egesz kinalatot pukkadasig.

Szoval tenyleg eszek mindent, de amit en keszitek, ahhoz megvalogatom az alapanyagot, amit nem en keszitek, abbol pedig a mennyisegre figyelek.

Es ami epp ilyen fontos: a mozgast nem hanyagolom. Egy-egy nap kimarad, de egy het soha. Nem csak amiatt, hogy ne hizzak vissza, hanem mert nagyon tetszik, hogy formas az alakom, megfeleloen izmos es nem csak vekony vagyok lottyedt fenekkel.

2009. jún. 1. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Köszi szépen a választ! Nekem az a baj, hogy nem én főzök, mert még suliba járok, így tuti h nem tudok úgy étkezni, mint te. De azért próbálok majd figyelni az étkezésemre. Köszi a biztatót!:)
2009. jún. 2. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!