Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Protein és keményítő napon...

Protein és keményítő napon azt írják, hogy a vacsi ugyanaz mint az ebéd, a kenyér is mehet este is?

Figyelt kérdés
Holnap kezdem nagyon félek, bátorítsatok!
2009. máj. 24. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
7%

Inkább eltántorítanálak ettől, semmint hogy bátorítanálak!

Kenyér hogy mehetne este...

2009. máj. 24. 15:30
 2/11 A kérdező kommentje:

EBÉD: főtt vagy sült hús � 3 szelet (20 dkg)

Hús helyett lehet 3 tojást sülve vagy főve elfogyasztani, vagy esetleg sajtot.

1 szelet KENYÉR!!!!! itt van

, saláta korlátlan mennyiségben, olaj nélkül.

Ebéd után 2 dl tészta nélküli leves kötelezően meg kell inni!

Tejet, sajtot csak ezen a napon lehet enni.

VACSORA: ugyanaz, mint az ebéd volt, csak leves nélkül. Ügyeljünk arra, hogy ugyanazt együk vacsorára is, amit ebédre ettünk.

2009. máj. 24. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Mehet egy szelet kenyér este is. Én csináltam a diétát kétszer is, másfél év különbséggel. Mind a kétszer rengeteget fogytam, és este is ettem kenyeret. Szóval mehet nyugodtan.
2009. máj. 24. 16:31
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi ari vagy!
2009. máj. 24. 16:31
 5/11 anonim ***** válasza:
20 deka hús fehérje tartalma mióta egyenlő 3 tojáséval? Itt bukik az egész...
2009. máj. 24. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Ehetsz nyugodtan kenyeret estére is, amikor az megengedett. De arra ügyelj, hogy vagy teljes kiőrlésűt, vagy rozskenyeret. Nekem a kedvencem a Tescóban is kapható Bajor rozskenyér, azzal nem lehet betelni.

A leírás szerint megengedett, de elhagyásával eredményesebb a diéta. Én ettem amikor lehetett, volt mikor nem csak egy szeletet, de egyebet nem bűnöztem, leadtam így is 15 kg-ot.

2009. máj. 24. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem mehet a KILÓS kenyér is este! Én sem hagytam el a kenyeret és mégis fogytam 132 kilóról 114-re.
2009. máj. 24. 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem egyébként, hogy aki nem is próbálta ezt a diétát, az miért pof@zik bele. Nagyon sokan, sőt rengetegen vagyunk, akik kipróbáltuk, fogytunk is tőle és semmi bajunk azóta sem. Mi legalább megpróbálunk segíteni azoknak a társainknak, akik tanácsért fordulnak hozzánk. De nem értem, hogy mi a jó abban, hogy oltogatják az okos emberek azokat, akik ezzel a módszerrel szeretnének fogyni.
2009. máj. 24. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
37%
Csak önmagadat oltogatod ezzel a válasszal, hiszen önmagunk megnyugtatása a legfontosabb: legbelül tudjuk, hogy nincs igazunk, de miért is ismerjük el? (Lásd dohányzás). Ezer példát tudnék írni erre, hogy működik ez, de fölösleges. Itt a pár "okos ember" nem "oltogatni" akar, amikor azt mondja, hogy van egyszerűbb és egészségesebb módja a fogyásnak is. Nem elhízott szerencsétlenek vagyunk a monitor mögött, akik névtelenül fröcsögnek, hanem ez az életmódunk, ami hosszú távon is MŰKÖDIK. Elhiszem, most a 90 napos a sztárdiéta, ahogy anno az Atkins volt; kár hogy oda már heti 1 kérdés ha érkezik, érdekes módon senki nem feszegeti már, hogy miért is nem jó az a diéta, régen meg mindenki meg volt őrülve érte!
2009. máj. 24. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
3%
Nemhinném hogy ezzel a diétával olyan nagyon ártanának ez emberek maguknak mivel általában se esznek egésségesen szóval már hozzá van a gyomrunk szokva az ilyen kajáláshoz.....
2009. máj. 24. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!