Nagy bajt csináltam, ha szénhidrátnapon vacsorára, 5darab bonbont ettem(cseresznyés)?
Figyelt kérdés
???
de azon kívül ebéd után(szósszal spagetti)ettem egy szelet csokit.
2009. máj. 16. 18:43
1/8 anonim válasza:
Mit mondjak, jobb lett volna, ha nem eszed :D Azért 5 bonbon, 1 sor csoki kicsit akkor is sok lenne, ha nem fogyókúráznál.
2/8 anonim válasza:
Nem.......ja, cseresznyés?! Igen!!!
3/8 A kérdező kommentje:
köszi
de vacsorára,amúgyis csokit kell enni egysort(3-4kocka) akkor most a bonbon nem lehetett a csoki helyett?
2009. máj. 16. 19:16
5/8 A kérdező kommentje:
volt benne 5szem cseresznye :S
2009. máj. 16. 19:26
6/8 A kérdező kommentje:
na mindegy, máskor jobbban odafigyelek
2009. máj. 16. 19:27
7/8 anonim válasza:
Szerintem az előző hozzászóló csak tréfálni próbáld, mindegy, hogy van-e benne cseresznye :P De tény, hogy én nem ennék ennyi csokit egy nap, ez a napokra osztás meg szerintem nagy hülyeség, minden nap vegyesen kéne táplálkozni.
8/8 anonim válasza:
Valóban tréfáltam csupán, de hát annyira vicces a kérdés...:D Bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!