Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Szeretnék lefogyni legalább...

Szeretnék lefogyni legalább 10 kg. Mit ehetek ilyenkor? Mennyit?

Figyelt kérdés

Naponta sportolok,sajnos csak szobabiciklizésre van lehetőségem,mert hát kint elég hideg van.Legalább 45 percet naponta szoktam tekerni.Azt tudom,hogy csokit meg ilyeneket nem ehetek.De valami ötlet,hogy mit ehetnék,ami nem hizlal?

Válaszokat előre is köszönöm!

2011. nov. 15. 18:03
 1/5 anonim válasza:
SOK: zöldség, gyümölcs, víz!! Rozskenyér, esetleg csirke, az nem hizlal annyira.
2011. nov. 15. 19:59
 2/5 anonim válasza:

ajánlom figyelmedbe a halat, a puffasztott rizst/gabonát, a teljes kiőrlésű rozskenyeret, egyéb magvas kenyereket.

Én amit fontosnak tartok, hogy naponta sokszor, de keveset egyél (pl minden órába elrágcsálsz 1-2 hámozott nyers répát).

A zöldségek közül a kukoricát messzire kerüld el.

2011. nov. 21. 10:45
 3/5 anonim válasza:

Ne csak szoba biciklizz mert a szervezeted hozzászokik és akkor nem fejti hatását! Szerintem szálkásíts és persze rendesen táplálkozz! Belinkelek neked egy videót ez nekem sokat segített.

http://www.youtube.com/watch?v=OxVGsnWhVlM&feature=player_em..

2011. dec. 11. 11:58
 4/5 anonim válasza:
46%
Vágd le a lábaidat.
2011. dec. 11. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:

ezt a hozzászokást nemtom honnan vetted, max annyi történik hogy megerősödik a lábizom, és kevesebb energiába telik ugyanazt a mozgást elérnie, ilyenkor szokás a nehézségen állítani felfele, vagy emeld a napi adagot

a diétát úgy kell csinálnod, hogy veszel egy konyhamérleget, és grammra kiméred a kaját, heti max 1 csalónapot tarthatsz, amikor azt eszel, amit szeretnél az ésszerűség határain belül

2011. dec. 15. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!