Nagyon sokat ettem. Mit tegyek?

Ez az étrend még a 90 naposhoz is szar. Nem is ettél szinte semmit... Attól, hogy nem eszel, lehet, hogy fogysz, de nem hájat, hanem izmot!
Szerintem egyél még valamit, aztán told el a segged kondiba, vagy vakard elő a fitness dvd-t. Végső esetben, menj le sétálni, kocogni.
Azzal, hogy nem eszel, csak a testedet, szervezetedet teszed tönkre. Azzal, hogy sportolsz az egészségedért is teszel! Gondolkodj kicsit!!

Nem sok, sőt kevés. Ez a diéta úgy szar ahogy van...
Ha ehetsz bármikor szénhidrátot, akkor hol a szétválasztás??? Segítek: sehol!!

Ez kb olyan hogy a diétában megengedett napi 1 kiló disznózsír de elhagyásával a diéta hatásosabb...
Vicc ez az egész 90 napos úgy ahogy van...
Nem baj, ha tettél egy kis szaftot a rizsre. Bár én a rizst gabonanapon eszem, hisz az szerintem gabona.
Szénhidrátnapkor=gabonanap pl. a tésztára én is szoktam rakni egy kis paprikáskrumli szaftját, éppen csak az íze miatt. Természetesen krumplit nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!