Ma vagyok a 69. Napon! Bajt csináltam ha ma kicsit elengedtem magam?
Szerintem nem vétkeztél, hiszen az adott napnak megfelelően állítottad össze a menüt, s a mennyisége sem volt túl sok. Persze, jobb lett volna, ha csirkemellet eszel, de azért kell a változatosság is, úgyhogy a párizsi és a virsli is belefér. Esetleg a fehér kenyeret kellene mellőznöd, helyette barnakenyeret, vagy teljes kiőrlésű rozskenyeret egyél. Fehérje és keményítőnapon általában én is ettem, lement így is 15 kg. Ebéd utánra szerepel még a leírásban a húsleves is tészta nélkül, ami végülis elhagyható, de én azt mindig megittam. Ha éppen nem főztem előtte, kockából csináltam két dl-t.
Egyébként kitartás, már nincs sok hátra, szerintem a nehezén már túl vagy!
A virslit és a párizsit felejtsd el!
Hidd el gusztustalan sz@r mind a kettő.
Ezek szerint te nem tudod miből készülnek...
Én felvágottból csak a drágábbakat veszem meg meg az olyanokat amik nincsenek megdarálva pl főtt tarja.
AZ olcsóbbakba mindent beledarálnak, és elég gusztustalanok...
Hja...
És a fehérjetartalmuk gyakorlatilag nulla, húst is csak nagy szerencsével láttak, viszont van bennük zsír, meg egy csomó ízfokozó meg stabilizátor meg tartósító, amik szépen hízlalnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!