Létezik hogy a mostani súlyom nagy része víz?
Figyelt kérdés
Naponta kb 6liter vizet iszok meg csak 2x megyek KIS wc-re. Ami úgy 1,5litert enged ki. És most vagyok 117kg 17éves fiú
Van valami trükk hogy "lecsapoljam" a fölösleges vizet?
2011. okt. 2. 22:19
11/15 A kérdező kommentje:
Reggel amikor felkelek kb 1,5L víz. (SZÁMOLJ) Ebéd mellet 2poháral 1L víz,(Délután járok otthon eszek még) Suliba viszek ásványvizet(1,5L) amit még 1x újra töltök az még 1x 1,5L. És otthon is lemegy este 1,5L kb( most mentem ki újra tölteni az üvegem). Na akkor az mennyi? Kivétel most ahogy dolgoztam csak reggel meg este ittam közben olyan 1L ment le.
2011. okt. 2. 23:29
12/15 anonim válasza:
Kérdező, és azért iszol ennyit, mert ennyire szomjas vagy mindig, vagy már csak megszokásból?
13/15 A kérdező kommentje:
Mert már megszokás. Hamar le húzom szinte egy kortyra a félliteres pohárból a vizet vagy bármit amit iszok.
2011. okt. 3. 17:48
14/15 anonim válasza:
Tényleg nem kötözködésből írom, de kellene egy vércukorszint mérés. A cukorbetegség egyik tünete a sok folyadék ivás.
Remélem azért nem vagy az!
20/L
15/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az :DD Csak tudom. Rendszeresen van mérve ugye az ideális amikor nem vagy "cukorbeteg" az 3-5közöt van kb nekem olyan 4 szokott lenni :D
2011. okt. 6. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!