Cukormentes energiaitalt lehet inni a 90 napos fogyókúra alatt, bármelyik nap?
Megnéztem a többi topikban, de egyértelmű választ nem kaptam, csak oltogatták egymást úgyhogy én is szeretném feltenni a kérdést.
Előre is köszönöm.
Az egyik lehető legrosszabb módszert nézted ki magadnak.
Mind hatásilag,mind az egészség szempontjából.
De amíg nem látod be,hogy mi a különbség a fogyás és a testzsír százalék csökkentés között,addig a sikerben ne reménykedj.
"miért a számítógép előtt diétáztok"
tudod az ember úgy lesz jártas valamiben, ha utána olvas. jót is, rosszat is. ide pedig azért írt, mert érdekelte egy kérdés..te is neteztél mikor válaszoltál, nem?
Képzeld én is fogyózom, de napközben szoktam netezni, ma pedig 6tól megyek edzésre. Nah hogy is van ez akkor?
Örülj annak, hogy 3 kölök után (egy az apjuk? vagy roma vagy? ott divat a sok kölök) számodra tűrhető maradt az alakod..A stílusod felháborító, a végén az a pimasz kacsintós jel pedig felháborító..(jól beszóltál amúgy...)
"röhögök rajtatok"
Ennyi örömöd legyen az életben, és ennyi sikerélményed legyen, mint most, hogy "jól helyretettél" minket!
Önző dög vagy, mert elveszed mások lelkesedését a diéta iránt. Emberségből egy nulla vagy. Remélem a gyerekeid is ezt a nevelést kapják, és akkor nagy korúkban majd visszakapod tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!