Sok főzelék tejföl hozzáadásával készíthető el (krumpli, bab, tök.... stb). Keményítő napon lehet ezeket enni?
Figyelt kérdés
2008. márc. 10. 17:00
1/1 anonim válasza:
Szerintem igen, mert a lényeg az, hogy a keményítő legyen túlsúlyban. Egy nagy fazék főzelékben pár kanál tejföl nem sokat számít. Én mindet recept szerint készítettem, tehát a zöldbab főzeléket rendesen behabartam, és így is működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!