Szénhidrátnapon a franciakrémes belefér?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 18:50
1/9 anonim válasza:
diétába sütemény ami teli van cukoral? remélem ez csak vicc volt a válasz pedig NEM
2/9 anonim válasza:
igenis h diétában sütemény. és szerintem... ne eddmeg:S mer ugyebár abban puding van(hajoltudom:O) tehát akkor tej..nikább egyél étcsokoládét:D:D:)
3/9 A kérdező kommentje:
akkor ezt nagyon elcsesztem :(
nem tudtam,hogy értelmezzem ezt a sütit vacsira..
kezdjem újra? vagy folytassam a gyümölcsnappal?
2009. ápr. 22. 19:14
4/9 anonim válasza:
Ne egyél máskor ilyen sütit!A csokitorta és egy szelet csoki,azért nem francia krémest jelent!A www,mindmegette.hu találsz receptet erre is!s nem csak egyet,kettőt,ha ügyes vagy,kitart a 90 napra,lehet variálni bátran!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bár nagyon elkeseredtem,mert elcsesztem egy félreértés miatt..annyira lelkes voltam,hogy bele sem gondoltam,hogy milyen hülyeséget csinálok azzal,hogy megeszem azt a fránya franciakrémest:S
holnap azért még megtartom a gyümölcsnapot.
2009. ápr. 22. 20:12
6/9 anonim válasza:
hát a franciakrémes az cukort tartalmaz. az cukor pedig szénhidrát. szóval a 90napos diéta értelme szerint eheted. A keményitő is szénhidrát csak úgy megjegyzem. sőt a gyümölcsben található gyümölcscukor azaz fruktóz is cukor vagyis szénhidrát. szóval a 90napos baromság:D
7/9 anonim válasza:
dehogy cseszted el én a kilencven nap alatt szénhidrát napon folyamatosan tortákat meg krémeseket ettem nem is keveset, mégis 15kg lement. bár persze azért a mértékletesség itt is fontos ne vegyél példát rólam. csak azért irtam hogy ne légy így elkeseredve
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!!
2009. ápr. 22. 21:59
9/9 anonim válasza:
szénhidrát napon én is ettem 1x f.krémest,és ugyanúgy fogytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!