Helyes ez így? Vagy mit egyek?
"Lehet,h szemét,ahogy elottem írta valaki,mégis rengetegen vásárolják."
Igazad van! Elvégre lócitrom is mindig tele van léggyel! TV Shop is lehet hogy szemét de mégis rengetegen vásárolják... kiváló logika!
Most miért vagytok ilyen szemetek, hm? Kérdezett, egyszerűen, tisztán, ti meg leb@sszátok...
Lehet a víztől hányingere, igen. A fogyókúra előtt én se ittam egész nap semmit. Most próbálok minnél többet, de aki csak lát, azt hiszi, menten visszaöklendezem, mert le kell küzdenem... Én se szeretem, de próbálok inni. Nekem azért, mert kiskoromban, mikor úszásoktatásra jártam, az első alkalommal elmerültem az alig mellig érő vízben és majd ott is maradtam. Ezért nem bírom a vizet. Van ilyen. Ettől még ember ő is.
Szerintem a virsli se baj, mert fehérje, tudjátok, ÁLLATI eredetű. Persze nem érdemes belőle sokat enni, de eszerint biztos az is hülye, aki parizert eszik. Vagy aki csak megeszi a tojásnak a sárgáját. Mert azt mondjátok, azt se szabad, pedig csak nem poénból van a fehérjében... Ez nem méreg a fehér csomagolás között megbújva. Én megeszem a sárgáját is, nem halok bele, nem hiszem, hogy attól hízok majd vissza, vagy amiatt nem megy majd a fogyókúra... Agyatokra ment az egész.
Hajrá te lány! :) Ugyanott tartok, mint te, remélem jól megy a keményítőnap :)
Azt hiszem a gyermekkori edző belevágott a 2 méteres uszodába víztraumákat fölösleges idekeverni!
Semmivel nem tudod kimagyarázni hogy nem tudod a tiszta, friss vizet meginni. Afrikában mit csinálnál?
A virsli összedarált hús. A PARIZER meg összedarált virsli, csirke lába, körme, csőre, plusz a padlóról felsepert népszabadság, két hónapja lejárt sonka és 80% VÍZ! Nekem ne ecseteld miből van mert én 3 hónapot dolgoztam húsüzemben és tudom, miket dobáltunk bele a gépbe. Azóta valahogy nincs gusztusom a parizerhez :) A tojás sárgája nem poénból van a tojás közepén, csak éppen tömény zsír, tehát szigorú diétában nem ajánlott. Az meg hogy mennyire szigorú diétát tartasz, azt te határozod meg, de tudnod kell, hogy minél lazább, annál lassabb lesz a fogyás!
Hajrá te lány! De előtte azért nem árt némi alapismeretet és táplálkozás kultúrát elsajátítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!