Mi legyen az ebéd fehérje napon, ill keményitö, majd szénhidrát napon?
Fehérje napon: vízben párolt csirkemell filé magában
Keményítő napon: sóba-vízbe főtt krumpli
Szénhidrát napon: karamellizált tömbcukor!
Nekem bevált! :)
(Használd kicsit a fantáziád és a mindmegette.hu-t...)
Fehérjenap: grillcsirke bőre nélkül, sajtos-tejfölös csirkemell, sajtos tojásrántotta /persze liszt nélkül - én egy fél száraz barnakenyeret reszeltem bele/, krinolin jó sok mustárral, salátával.
Keményítőnap: paprikáskrumpli, krumplifasírt, főzelékek /keményítővel/, rizs mexikói körettel, krumpli párolt káposztával.,
Szénhidrátnap: káposztás-, diós tészta, netán édes-savanyú mártással, /de a diéta vége felé már üresen is isteni finom volt!/, pogácsa, meg mindenfajta édes süti, kakaóscsiga és társai.,
Nekem ezek voltak a kedvenceim, lényegében fentiekkel nem is volt annyira vészes...
Köszi nektek:)
am ha beleszólhatok a krinolin ilyen párizsi szerű izé.. :"D ha joltudom
Krumplifasírt alap: 3-4 közepes krumplit lereszelek /levét picit kinyomkodom/,bele 3-4 púpozott ek. keményítő, 2-3 gerezd fokhagyma,majoranna,bors,só.
Így is nagyon finom, de lehet még variálni sült káposztával, pritaminpaprikával, ezzel igazi ínyencségnek számít.
Ujjnyi vastagra nyomkodom és pici olivaolajjal megkent tepsiben kisütöm. Nagyon finom, ízletes vacsora lehet belőle.
A krinolin pedig sztem jobb minőségű virslihez, vagy párizsihoz hasonló, nem éppen olcsó húskészítmény. Hogy mennyi szója van benne, fogalmam sincs, de nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!