Terhesség ideje alatt lehet a 90 napos diétát csinálni?
Miutan en vegigcsinaltam a 90 napos dietat nem gondolom, hogy magadat es vele egyutt babadat ki kellene tenned mondjuk a szamomra nagyonis megterhelo gyumolcs vagy viznapnak. Itt nem arrol van szo, hogy zabalni kell DE igenis tudomasul kell venni, hogy kalcium es tarsai nagyon szuksegeltetnek a szervezetedben nemcsak babanak, hanem neked is. Sajna ez mondjuk kemenyitonapon vagy gyumolcsnapon nem adatik meg. En azt javaslom, egeszsegesen taplalkozzunk, mozogjunk. Mondom en, aki ha levegot vesz is felszedett 2 kg.-t. En is azert dietazom ezt az evet vegig mert nem szeretnek nagyon tulsulyos kismama lenni es nagyon nehez. S tudom amit leadok egy ev alatt lassan, az mind visszajon miutan babuka bekoltozott 9 honapra. S kezdhetem elolrol, ha nem akarok dagi anyuka lenni.
Legy jo magadhoz es Babukadhoz: NE CSINALD!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!