Miért érzek bűntudatot minden evés után?
Hát ez nagyon nem jó :(
Nem is értelek, hisz fogysz ezzel a módszerrel, nincs miért bűntudatot érezned. Nem szabad magad ennyire belehergelned ebbe az egészbe!
Az evés az egy természetes folyamat, az ember testének szüksége van a tápanyagokra. Most diétázol, ezért kevesebbet eszel, jobban válogatsz, de enni attól még kell :)
Egy nagyon kedves ismerősömnél is így kezdődőtt, aztán a végén tiszta seb volt a teste a tornától, annyira lefogyott, hogy járni sem tudott rendesen és pszichiáterhez kellett járnia.
Vedd elejét annak, hogy a Te történeted is így végződjön. Ha pedig úgy érzed, hogy orvosi segítség kell, akkor bátran kérj segítséget, ne maradj magadra ezzel a problémával!
Szia!
Én is bűntudatot érzek, ha eszem, Én próbálok minél kevesebbet enni, szóval nem eszem annyit, hogy majdhogynem rosszul legyek:D
Én csak hetente 3x tornázok... nem bírnám azt, hogy minden nap fussak, vagy akármi...
Nem hiszem, hogy helyes ez, hogy ájulásig terheled magad! : ( Kicsit próbálj visszafogni...
Nani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!