Ha a zöldség meg van fözve az már nem keményitö?
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 19:30
1/3 anonim válasza:
A keményítő a főzéstől nem bomlik el. Szép is lenne, ha megfőzzük a krumplit aztán a végén meg csak egy cukros vizet kapnánk..
2/3 anonim válasza:
Tudtommal éppen úgy lesz keményítő. (gondolj csak bele, hogy nyers zöldséget a gyümölcs napon kívül minden nap ehetsz, főtt zöldséget csak keményítő napon)
3/3 anonim válasza:
Nem igaz. Lehet, hogy a diétában így van leírva, de attól, hogy megfőzöl valamit, annak a keményítőtartalma nem változik. (pláne nem lesz benne több)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!