Nagy gond ha nem tartok víz napot? Úgy érzem nem bírnám ki.
Március 2 án kezdtem a fogyit és le is ment 3,5 kg. 65,5 kg-ról indultam és 167 cm vagyok. Tornázom heti 5x40 percet. A célom még 4 kg. De mit csináljak ha elérem a kívánt súlyom, de a 90 nap még nem telt le? Nem szeretném hamarabb abbahagyni, mert azt hallotam, hogy akkor visszajön a leadott kiló, de elfogyni sem szeretnék!
Köszi!
Szia!én ma tartok a 42.napnál és minden 9.napon tartok viznapot!Birható,hidd el!Próbálj meg úgy hozzá kezdeni,hogy "birni fogom",ne úgy,hogy úgysem binrám!!!
Én a welnescafén azt olvatam,hogy a viznapon is délelőtt enni ekll kevés gyümölcsöt,hogy a gyomor emészteni tudjon valamit,aztán délben iszom 100%-os paradicsomlevet,higitva,fölforralva,sózva,zöld teát,lehet inni 100%-os gyümölcsleveket,higitva!
Én már az 5.tartom 3 nap múlva!
Pórbáld ki, sikeres leszel,higgy benne!
Én is hasonló paraméterekkel rendelkezem!164/66.5kg voltam és most 61 kg vagyok,holnap lesz 6 hete,hogy elkezdtem.Igazándiból én is a plussz 6.5 kg- ot szerttem volna leadni,de szerintem végig csinálom és ha több is lemegy,annak csak örülök!Én a Te helyedben nem hagynám abba,hisz a kitartást is gyakorolhatjuk,az apró örömökről,ami a heti súlyleadást jelenti,nem is beszélve!Mivel nekünk nincs olyan sok felesleges kilónk,igy a miénk nem is olyan nagyon látványos,mint aki 100kg felett van,nekik mennek le a nagyobb adagok hetente!
szerintem a te 3.5kg is szép eredmény!
Próbáld ki a viznapot,ahogy javasoltam,ehetsz még azon a napon üres levest is,ami folyadék,de nem tartalmas mégsem!Ha van kedved priváton irhatsz,hogy mire jutottál!
én csak 60 napig bírtam, de amit leadtam, nem jött vissza egyáltalán, sőt. Még csak az első hónapnál tartok, még csak 1,5 kg van hátra az álomhatárig.
Ja, és lehet, hogy lepontoznak, de én se gyüminapot, se víznapot nem tartottam sose. Mondjuk, nem is akartam két hónap alatt 20 kg-t leadni! Kényelmesen diétáztam, mikor megúntam, abbahagytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!