Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem jön meg? 2hónapja hagytam abba a
fogamzásgátlót, azóta múlthónapban 31napra jött meg,
most meg már a 35. napnál tartok és semmi. Tegnap
csináltam terhestesztet, de negatív. Mi lehet a gond? Ez
normális?
Az a lényeg most ne idegeskedj. Voltál együtt a barátoddal óvszer nélkül? Ha igen lehet becsúszott egy baba. Ha nem akkor ez a tabi hatása még. Mivel sok hormont szedtél és ez most kezd vissza állni a normálisra. Azért a helyedben csinálnék tesztet.
2009. dec. 14. 18:56
van akinek egy fél évig is akár egyáltalán nem jön.
2009. dec. 14. 19:01
3/13 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti nem használunk óvszert,és igen,tudjuk ennek a veszélyeit.Dehát tegbnap negatív lett a teszt!Attól még igyis lehetek terhes?Számítottam rá,h a tabi elhagyása után kicsit zavarodás lesz,de azért furi,mert múlthónapban rendben jött meg.
Nekem a fogamzásgátló abbahagyása után négyszer (!) jött meg 28. napra, utána kimaradt fél évig.
2009. dec. 15. 08:13
5/13 A kérdező kommentje:
uh,az durva!olyan rossz,minden nap arra számítani,h hátha megjön...:S Pedig ugy gondoltam jobb ha abbahagyom a gyogyit,h mérgezzem magam tovább(5évig szedtem),remélem hamarosan helyreáll a dolog!
6/13 A kérdező kommentje:
már a 38.napnál járok és még mindig semmi..:((
Fogamzásgátló abbahagyása után megnő a teherbeesés kockázata.(1-2 hónap). Arra ne is számíts h ilyen könnyen visszaáll a ciklusod, lehet h még hónapokig nem fog beállni normálisan. Sajna ez a hátránya a bogyónak. De az h nem védekeztetek felelőtlenség volt. Amikor nem védekeztetek, azóta eltelt már 2 hét? mert ha nem, akkor ne is várd h jó eredményt mutasson. 2 hét után jelenik meg a Hcg a vizeletben. És reggeli vizeletből célszerű elvégezni. Remélem nem lesz semmi baj, szerintem tesztelj még egyet pár nap múlva!
2009. dec. 17. 18:21
van akinek kell fél év mire helyreáll a szervezetede nem értem miért nem kérdezed meg a nőgyógyászodat????
2009. dec. 17. 18:34
9/13 A kérdező kommentje:
Az alatt,h nem védekeztünk úgy értem,h megszakításossal csináltuk,ami talán 1fokkal jobb annál mintha durr bele. Azért nem kérdeztem meg nőgyógyászt,mert bnőm is nemrég tartott tabiszünetet és neki minden rendben volt,de ha még sokáig nemjön meg lehet mégis el kéne mennem a dokihoz!
Egyébként meg vhol azért örülnék egy babunak..nem mintha itt lenne az ideje,de tudtuk,h benne lehet a pakliban:)
Csak egészséges legyek!
Lindynettet szedtem két évig, abbahagytam, rendesen megjött, majd rá két hétre megint, utána 50-60 napos ciklusaim voltak, doki szerint a tabi miatt lett ilyen, végül meguntam és megint szedek egy másik tablettát.
Szerintem ne aggódj, ha nem bírsz megnyugodni akkor keress fel egy orvos, sajnos a stressz is befolyásolja a mensid, főleg ha nem szedsz semmit.
2009. dec. 17. 19:48
Kapcsolódó kérdések: