Tegnap fehérje napom volt. Babfozeléket etttem délben. Nem baj?
Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 11:23
1/10 anonim válasza:
De baj, mert a bab zöldség és csak keményítő napon megengedett a főtt zöldség, de még keményítő napon se ehetnél főzeléket,:-( mert az ugye tejjel készül!!!
2/10 anonim válasza:
a bab tele van keményítövel. a rántás meg zsírral meg ilyenekkel.
3/10 A kérdező kommentje:
csak 1-2 bab volt benne.a levére gondoltam,hogy baj e.tej van benne az tudom,a babbal vétkeztem,de levével nem hiszem,mert tejes dolgokat fehérje napon lehet enni.
2009. márc. 20. 11:54
4/10 anonim válasza:
Vagyis akkor fehérje napon ettél egy zsiros rántásos tejes levet és babot.
Ebben maximum a tej volt a fehérja.
Igy akkor te nem tartod be a 90 napost, vagyis semmi értelme annak, hogy tovább is csináld, mert nem erről szól ez a fogyókúra.
Az összetevőket nagyon nehéz szétválasztani és nem is teljesen lehet még akkor sem, ha odafigyelsz és betartasz mindent. De ha nem is tartosd be, akkor meg semmi értelme nincs. Igy ez a fogyókúra nem neked való.
5/10 A kérdező kommentje:
nem azért,de én képes voltam 2 hét alatt 6kg-t fogyni.szóval nem nekem való?soknál olvastam,h 1 hónap alatt adnak le ezzel a diétával.lehet tegnap vétkeztem,mert megettem negyed tányérnyi fozeléket,de attól még nem kellene ennyire bunkónak lenni,mert azt hittem,h keveset lehet enni ilyet is,de most már tudom,h nem.
2009. márc. 20. 12:57
6/10 A kérdező kommentje:
ja,és most tartok a 3. hétnél.kíváncsi lennék,h te 2 hét alatt mennyit adtál le.habár akármit lehet írni.senki se ellenorzi,de én tényleg annyit adtam le.
2009. márc. 20. 12:59
7/10 anonim válasza:
De igenis lehet enni babfőzeléket ha szereted, csak nem fehérje, hanem keményitőnapon. Persze nem tejesen, vagy tejfölösen. Sűriteni sem rántással, hanem étkezési keményitővel, vagy saját magával pépesitve. Úgy is fincsi.
8/10 anonim válasza:
Én két hét alatt maximum 2 kilót szeretnék fogyni, ha szükségem lenne rá. Ugyanis a heti fél-egy kiló a normális és egészséges fogyás.
9/10 A kérdező kommentje:
az lehet,h az a normális fogyás,de nem tehetek róla,ha 2 hét alatt 6 kg-t fogytam.és orulok is neki,h sikerult ennyit fogynom,mert legalább látom,h van értelme az egésznek.és nem én vagyok az egyetlen,aki ennyit fogyott 2 hét alatt,mert az egyik ismerosom valamivel tobbet fogyott az elso hetekben,és nem is szedte vissza azóta se.
2009. márc. 21. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!