Mi az igazság? Kinek higyjek? Annak a sok száz,ezer embernek, akik azt mondják, hogy 12, 15, 20 kilót vagy még többet fogytak a 90 napos diétával, vagy a dietetikusnak, aki szerint "átverés" az egész?
Szia
Nekem si ajánlották sokan a 90 naposat. Vannak akik fogytak tőle. De ők előtte édességet ettek nagyrészt, szóval szerintem azért. Nekem fogyni kéne legalább 40 kg-t, nekem nem tudom mennyire lenne elég ez a 90 napos dolog. Mármint így is ilyen kajákat eszek, tehát nagy változás nem lenne. És néztem recepteket, hát én nem értem azzal hogy tudsz fogyni. Ugyanúgy eszel végül is... na mindegy.
Lehet egyénfüggő, és van akinek bejön. Pl. anyukámnak van több barátnője aki ezzel fogyott sokat.
De neten sok embertől hallottam, hogy alig fogyott vagy abba is hagyta.
Mindenki másra esküszik.
Én 90 napozok, 28.napnál tartok, eddig -8 kiló.
Most akár hazudhatok is, de pl. hoxán vagy bárhol máshol megnézed a 90 naposok fórumozók képét, hát igazán látszik a különbség...
Hatni hat, de pl. át kell alakítani, hogy egészségesebb legyen.
Ja és a lényeg, hogy nem szabad abbahagyni és sportolni kell mellette.
Nekem ez a 8 kiló nagyon számít, még egy tizest szeretnék, remélem menni fog.
Sok szerencsét, ha úgy érzed nem bírod, akkor próbálkozhatsz másfajta diétákkal is.
Nagyon köszönöm,hogy válaszoltatok és ilyen válaszokra vágytam!Én is a 22.napnál tartok,-3kg-val eddig!mikor elkezdtem,igazán nem néztem utána,csak belevágtam!Azóta itt olvasgatok kérdéseket,s abból meritek ötlteket.S itt találtam egy dietetikus véleményét,aki nem tartja jónak ezt az egészet!
igazándiból én is "magamnak" hiszek,s azoknak,akik eredményt értek már el vele!Nem a "tudománynak",amit leirtak,megtanitanak és ennyi?!
a dieta alatt 20 kilót fogytam, utana meg huszat az elkovetkezendő 2 evben, ugy, hogy nem dietaztam, csak mindenbol 1 tanyert ettem, es mozogtam, mert a lement kilók utan mar tudtam.
most terhes vagyok (pont mára vagyok kiirva, de meg semmi), és mivel nem mozogtam, es tömtem magamba az édességet, persze feljött egy csomó, de szepen egyenletesen hiztam, a pocimra ment sok, meg legalabb 5 liter vizet is "felszedtem" (vizesedek nagyon), a 20 kilóból azt mondta a doki, 10 lemegy a szulesnel, utana 5 a szoptatasnal, a maradék 5 ejnye :))
szoptatas utan megint elkezdem a 90 naposat
amugy a diatetikusom tamogatott, bar en kicsit atirtam, es kikertem a velemenyet, es nemhogy rosszallotta, de meg is dicsert.
Auswitzban is lefogytak az emberek...
NEM az a kérdés, hogy le tudsz-e fogyni. Mindenki le tud fogyni, akiben van akaraterő. A kérdés AZ, hogy MEGTARTOD-e a súlyodat, miután vége a kúrádnak.
Amúgy én mindig mindenkinek azt mondtam, hogy egyen amit szeret, annyi, amennyit szeretne aztán mozogja le. Kövér sportolót még soha az életben nem láttam!
A kapcsolat egyértelmű és tagadhatatlan, nem olyan zavaros, mint a mindenféle kúrák, ilyen olyan magyarázata.
Legjobb barátom élsportoló volt, versenysúlyban 75 kiló. Pár éve abbahagyta az élsportot (kiöregedett), de ugye az étvágya megmaradt utána. Fél éve kb. 108 kg volt. Egész télen edzegetett 2 órákat naponta 5x egy héten, most 80, pedig nem diétázott egy másodpercet se. Én ebben hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!