Kb. két hete kezdtem el a 90 napos diétát, de nem túl nagy a sikerem. Mi lehet az oka?
Tegnap például keményítő nap lévén főtt brokkolit ettem kb. fél kg-t és 20dkg főtt burgonyát. Mégis fél kg-t híztam tőle!? Mivel gyorsíthatnám meg az anyagcserémet? Vagy mit csinálok rosszul?
Köszönöm a válaszokat!
Egyik napról a másikra nem tudsz fél kg-ot hízni...
Egy fogyókúra sosem hatásos tartósan, csak akkor, ha életmódváltásként tudod beilleszteni a mindennapjaidba. Minden olyan étrendnek, melynek a célja a testsúly csökkentése, majd megtartása az alapja az, hogy a nap első részében fogyasztod el az egyszerű szénhidrátokat, délelőttig. Délig befejezed az összetett szénhidrátok fogyasztását is. Délután a fehérjére és a szénhidrátszegény(!) zöldségekre helyezed a hangsúlyt. Vacsorára semmit nem eszel, legfeljebb negatív kalóriás gyümiket-zöldségeket.
Zsírban oldódó vitaminoknak elegendő a tejtermék és a tojás zsírtartalma, felesleges margarinokra, olajakra semmi szükség.
Magvak naponta egy fél marékkal- kellenek a bélrendszernek.
Folyadék naponta legalább 3 liter, ezzel éred el, hogy ne tartsa vissza a vizet a tested.
A fenti étrendet naponta 5-6 könnyű étkezésre oszdd el, ez gyorsítja az anyagcserédet.
Ezen kívül irány az aerob edzés!
Ajánlom még minden fogyózó figyelmébe- a testetek és az élelmiszerek összetételének megértése miatt ezt a linket:
Nem én írtam, de nagyon korrektül összefoglal minden olyan ismeretet, amit érdemes tudni.
Bocs, hogy nem a 90 naposhoz kapcsolódó kérdésedre válaszoltam, de hozzáértőként azt gondolom, a 90 napos fogyókúra egyáltalán nem csodaszer...
Ha valakit érdekel, elmondom miért.
Másrészről a fentebb sorolt alapok nélkül nem lehet fogyni sem tartósan, sem egészségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!