Combról télleg nem lehet fogyni?
Figyelt kérdés
mióta elkezdtem tornászni/edzeni 2naponta valamikor naponta az oldalamról megy le a felesleg de a combomról nem tudom hogyan olvastam pár helyen hogy combról nem lehet lefogyni ez télleg igaz? ha van valami módszer akkor segítsetek :) linkeljetek videót vagy bármit amit tudtok :)) előre is köszii2011. márc. 30. 10:40
1/10 Kései Sirató válasza:
Futással lehet legjobban fogyni combról. Ezenkívül ajánlom, hogy próbáld ki a Rubint Réka dvd-t.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi ;)
2011. márc. 30. 11:07
3/10 anonim válasza:
Helyi zsírégetés nincs, azért mert egy adott izom dolgozik, még nem a felette lévő zsírréteg fog eltűnni, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Ha valakinek van egy jól összerakott és átgondolt étrendje, valamint rendszeresen sportol, akkor mindenhonnan le fogja adni a zsírt, szépen lassan.
4/10 A kérdező kommentje:
felpontozlak titeket :)
2011. márc. 30. 12:13
5/10 bix válasza:
kiegészíteném a fölöttem lévőket hogy ez mind csak és kizárólag a genetika függvénye. csak attól függ honnan és milyen mértékben fogysz. a futással is leadod a hasad a combod, ha nő vagy a melled egy részét, a karod, stb. a gének meg megmondják hogy honnan milyen ütemben. ha a combodról jön legkevésbé le... hát az szívás és kemény meló lesz...
6/10 anonim válasza:
Már hogy ne lehetne lefogyni?! Ez hülyeség. most képzeljetek már el egy 100 kg-os nőt,aki lefogy mondjuk 80-ra... ha mindent csak hasból,karból és mellből adna le,olyan lenne mint a keljfelJancsi... Nem ilyen egyszerű a dolog. Az alkatot lehet örökölni,és főként ezen alapszik minden. Vagyis azon,hogy a családtagoknak milyen alakjuk van. De ez akkor sem mérvadó. Modellek és kifutómodellek közt is van olyan,akinek rövidebb a felső teste,és nem megy úgy be a csípőjénél(alma),van akinek széles a válla és a csípője,ehhez keskeny derékkal(homokóra) és van olyan is,akinek a formás feneke és/vagy széles csípője mellett semmi melle sincs(körte),mégis vékonyak. És ebben a kategóriában nem nagyon látszik hogy ki milyen alkatú. Tehát ezzel oda akartam kilyukadni,hogy megfelelő étrenddel és mozgással mindenhonnan le tudsz adni felesleget-más kérdés hogy honnan többet-honnan kevesebbet,vagy honnan fogysz előbb,és honnan később. De mivel a comb csontok soha a jó életben nem fognak egymáshoz érni,vagy aránytalanul vastagok lenni,ezért mindig lehet rajt vékonyítani. Más kérdés,hogy ha a combok vékonyodnak,más testrészekről mennyire megy le felesleg,na ez már genetika. De nincs lehetetlen,lehetnek vékony combjaid,maximum máshol is vékonyodni fogsz. :) Sportként meg a lassú futást vagy kocogást és a biciklizést ajánlanám,de a tánc,és egyéb olyan sportok is segítenek,amiket hosszú ideig,egyenletesen tudsz csinálni.Sok sikert a fogyásodhoz! :)
7/10 anonim válasza:
a futással nagyon sokat lehet combról fogyni.
8/10 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy nincs helyi zsírégetés, azzal értek egyet.
A combozós torna/sport arra viszont jó lehet, hogy a combjaid izmosak, formásak legyenek. És szerintem egy izmos feszes comb akkor is szép, ha vastag, és egy relative vékonyabb comb is tud gáz lenni, ha petyhüft, lötyögős, tésztaszerű
9/10 anonim válasza:
Nem tudod a szervezetednek megmondani, hogy honnan égesse a zsírt:
10/10 anonim válasza:
Egyszer eltörtem az egyik térdkalácsom és mivel ezért nem tudtam mozgatni azt a lábam, kb. a felére lesorvadt ott a combam.
Ez is fogyás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!