Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Szerintetek így fogyhatok?

Szerintetek így fogyhatok?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 65 kg. 14 éves vagyok és nem vagyok megelégedve az alakommal. Most belekezdtem egy olyan dologba, hogy reggelire eszek egy fél szelet kenyeret, ebédre megeszem a sulis kosztot, és vacsorára 2 alma. Minden nap tornázok, a combomból szeretnék leginkább fogyni, plusz ahasamról, így minden nap 8x25 belsőcombgyakorlatot csinálok (az a lábnyitogatós), 10 perc combgyakorlat a Rubint Réka DVD-ről, megkb. napi 4-5 perc hullahoppozás. Szerintetek ennek egy idő után meglátszana az eredménye?
2011. márc. 9. 21:22
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ezzel a diétáddal (meg az összes kalóriabevitelt csökkentő diétával) az a gond, hogy a szervezeted hozzászokik, hogy ennyi kalóriából gazdálkodjon. Igen, tényleg le fogsz fogyni, lehet, hogy viszonylag gyorsan is, de amint abbahagyod a diétát, és normális mennyiségű kalória jut a szervezetedbe, visszajön kamatostul minden, amit leadtál.

A jó diéta titka sztem az időzítés, ahogy már írták, egyél délelőtt cukrokat, keményítőt (lisztes dolgokat) este meg fehérjét, rostokat. És ezt akár életed végéig is tudod tartani, mert mindent szabad enni, csak nem mindegy, mikor:)

És ami még nagyon fontos: este vmi antioxidánst (pl C-vitamin) juttass a szervezetedbe!

2011. márc. 15. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!