Melyek a dieta buktatoi, csapdai?
A neheze az, hogy a tested nem fogja megvárni azt, hogy minden negyedik napon kapjon csak fehérjét és szénhidrátot. Ezekre, normális mennyiségben minden áldott nap szüksége van, a helyes működéshez. Ha csak minden negyedik vagy tudomisén hányadik napon kap fehérjét, akkor azt ő igyekszik pótolni, és tudod honnan??? Az izmaidból. Ergo az izmokat lebontja, és kilóban könnyebb leszel ugyen, mert kalóriában kevés a cucc, de a hájad megmarad. Másik buktató, hogy a leadott kilókat akkor tudod megtartani, ha életed végéig így étkeznél. Az első normális kajálás után kamatostól jönnek vissza a kilók. A rendszeres csak gyümölcsevés kicsinálja majd a gyomrod, a bélflórádat teljesen elsavasítja.
Kellemes fogyókúrázást.
Szia!
Én a 18.napnál járok, szerintem semmi buktatója nincs!
nekem nagyon tetszik!
Szerintem nagyon jó , az én közérzetem máris sokat javult és 2 kg-t fogytam, ami szerintem normális!
Nekem annyi, nehéz hogy ki kett találni mit főzzek, hogy ne legyen unalmas, mindig ugyanaz.
Amikor leáll a fogyás (mert van amikor stagnál), akkor nem szabad elkeseredni és feladni.
en a reggeli gyumolcsoket nem szerettem, amig el nem jott a barack szezon :)
igazabol az "alkalmak" a buktatók. nevnap, szuletesnap, leules az ismerosokkel, stb.
de ezek minden dietaban buktatók szerintem.
en minden 5. nap csinaltam viznapot, az elso heten rosszulvoltam, a masodik viznaptol mar nem. sokat kell inni nagyon, aki nem szokott, annak bizony ra kell szokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!