Azokat akiknek nem tetszik a 90napos és beledumálnak a dolgokba, azokat miért engedik kiírni?
Kedves Kérdező! Ne haragudj, hogy ezt írom, de irgalmatlan buta egy ember vagy.
Én például nagyon is kérek az olyan válaszokból, amelyek esetleg fikázva, de tanácsot adnak. Nem vagyok sem biológus, sem dietetikus, sem edző, és nem is úgy születtem, hogy rögtön vágtam a témát. Az itt olvasottak sokat segítettek és megértettem dolgokat. Pl. azt, hogy az izmoknak, illetve a szervezetnek NAPI szinten mikre van szükségük. Ezt pl. a te diétád nem adja meg. Ezért én nem hiszek benne. És igenis örülök, hogy útmutatást kapok, hogyan csináljam értelmesen.
*Csak az ilyenek véleményére mint Te,kedves 12:20-as hozzászóló,senki nem kíváncsi.Nem hiszem,hogy azért jönnek ide az emberek,hogy az ilyen véleményeket olvasgassák.
Én meg jóhiszeműen feltételezem, hogy ide valódi és értékes/használható/működő tanárcsért jönnek az emberek, nem azért, hogy félrevezessék őket.
*Nem azzal van a baj,ha azt írjátok,hogy én megpróbáltam,de sajnos nem jártam sikerrel,hanem a fikázásokkal,meg azzal,hogy lehülyézitek azokat az embereket,akik úgy gondolják,hogy hatásos a dolog.
Légy szíves idézd be, hogy hol hülyéztelek le a válaszomban. Vádaskodni könnyű, csak az érveidet nem tudod alátámasztani semmivel, és megindokolni sem tudod, amivel vagdalkozol. (De ha mégis, itt a lehetőség, hallgatlak!) Azzal van a baj, hogy támadásnak veszel kapásból mindent, szerintem normálisan végig sem gondoltad, amit írtam. Ha meg nem vagy rá kíváncsi, miért írtad ki a kérdést?
*De gondolom Ti mind ilyen 40 kilósak vagytok,akik osszák itt az észt és az életben nem volt rajtatok 10 dkg + sem.Na látod!?Az ilyenekből nem kérünk.
Na most képzeld el, hogy rajtam is volt már felesleg, 7 kg, 3 éve. Csak veled ellentétben én nem úgy beszélek erről, mintha teljesen független dolog lenne tőlem, hanem pontosan tudom, mitől jött fel és hogyan lehetett értelmesen leadni. Szerintem neked se kéne úgy csinálni, mintha átok ülne rajtad, ettől lennél túlsúlyos, mert csak magadnak köszönheted a +10 kilódat. Észbe lehet kapni 2, 5 és 10, 20 kiló után is, sőt még később is. (Ha valaki betegség miatt hízik meg, azokra természetesen csak annyiban vonatkozik, amit írtam, hogy 5 kiló után is el lehet menni orvoshoz, nem kell megvárni a 20-30 kilót, magáról a hízásról nem tehetnek.)
Azzal kapcsolatban meg, hogy szerinted nem kéne ki nem próbált módszerre írni, hogy nem működik, csak annyit tennék hozzá, hogy okos ember más kárán tanul. Én nem fogok olyanba belekezdeni, amiről borítékolható, hogy hosszú távon nem működik, hogy aztán elmesélhessem, hogy nem vált be. Meg kéne érteni az anyagcsere folymatát meg a szevezet működését, a hízás mechanizmusát (ebbe természetesen energiát kell fektetni, lásd szakirodalom), és akkor te sem csak "hinnél" valamiben, hanem "tudnád" is. Remélem, érzed a 2 szó közti különbséget.
*Minek jöttök ide fel?Unatkoztok?Ha annyira szar szerintetek ez a diéta,akkor MIÉRT léptek be erre az oldalra??????Komolyan nem értem,mert ha vmi sztem szar,akkor nem érdekel és nem lépek be.Ezt magyarázza meg nekem vki!
Kattints a fogyókúra rovatra, kilistázza az összes új kérdést, nincsenek elkülönítve a kategóriák. Nem lépek be külön sehova, a kérdést olvasom és nem nézem, milyen rovat. Ez az a baromi nagy titok, amire nem jöttél rá. De remélem, kielégítő magyarázat volt.
12,20
*én nem alacsonyodom le erre a szintre
Ezzel a kérdéssel bőven alánk kerültél. Gratulálok.
Én vagyok a legnagyobb gyökérállat-ezt kimondom helyetted,de légyszi olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!