90 napossal ki mennyit adott le, és utána mennyit szedett vissza, milyen időn belül?
4 éve csináltam, de nem 90 napig, hanem kb 6 hétig. Akkor a 71 kg-ról lementem 55-re, azóta 58-60 kg között mozgok.
A zöldségnapot utáltam a legjobban.
21/N
hát én 62 kg-ról kezdtem, olyan 2 hónapig csináltam, és 48 kg lettem, mikor abbahagytam. ez volt 1 éve.
most pedig olyan 70 kg lehetek :S
egész nap eszem. Ez megnyugtat. A családomban senki nem kövér, hanem olyan átlagos, pont jó súlyú. De én.. lehet, hogy már több is vagyok, mint 70. Mert ugye itt volt a karácsony, meg minden. :D
és eddig sose siránkoztam, hisz én hoztam a bajt..
egész nap édességet eszek, semmi főtt vagy normális kaját. Anya mindig mondja, hogy jó lenne, ha normálisan ennék, meg ilyenek...
most kezdtem röplabdázni.. remélem segíteni fog :D
15/l
Első vagyok.
Azt hozzáteszem, hogy sok édességet eszek (csokifüggő vagyok), és általában főleg este 8 és éjfél között folyamatosan eszek valamit.
21/N
1 hónapig csináltam,fogytam 7 kg-t,aztán visszaszedtem több mint 10-et.(mondjuk 4 hónap után,nem egyből)
most több vagyok mint amennyi eredetileg voltam...
Én 2006-ban csináltam 54 napot, és leadtam 8-9 kilót.Aztán olyan 2009-ben kezdtem el visszaszedni, úgyh most megint ott tartok,h ma újra elkezdtem. 171 cm,80 kg vagyok.
Szerintetek még egyszer sikerül ezzel a módszerrel fogynom?Mert olyat is hallottam,h nem lehet egy fogyival többször lefogyni.Tapasztalat?
Duncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!