Le lehet fogyni a 90 napos diétával akkor is ha más nem segített?
Figyelt kérdés
Sziasztok,én 15 éves,vagyok,172cm és sajnos 103 kiló,nem láttszik rajtam annyira,nem vagyok dagatt,noi XL rám fér...én 2009.01.05 kezdtem,és eddig jól megy...csak az a baj hogy nem tudom hogy sokat eszek-e,ma volt a kemenyito napunk anyuval. Mennyit lehet enni a napokon? Delelot lehet gyumolcsot enni (akar tizoraira is suliba) és délután esetleg zoldséget?? mert osszes oldal mást ír...Szerintetek egy ilyen duci sokat lefogyhat?? mindent kipróbáltam már,Atkins-diétát,még HYPOXI-n is voltam,és nem fogytam egy kió sem.....leegyszi segitsetek Kosziiii (Jessie)2009. jan. 6. 14:26
11/11 anonim válasza:
Mozogni muszáj, aerob tréninget kell végezni. Ez azt jelenti, hogy olyan sportot kell végezni, ami a teljes testet mozgatja, felpörgeti a pulzust 120-140 közé, és ezt legalább napi 40 percen keresztül folyamatosan kell csinálni. Például futás, erős gyaloglás, biciklizés, lépcsőzés, akármilyen edzőtermi aerob vagy kardió gép. Az úszás sajnos nem ideális ebből a szempontból. Ha semmilyen eszköz nincs kéznél, inkább gyalogolj naponta be a suliba, meg hazafelé fél-fél órát, ne sétatempóban. A kajánál figyelj rá, hogy ne nagyon egyél szénhidrátot, tehát a kenyeret, tésztát abszolút felejtsd el, rizst egy keveset ehetsz, zöldséget bármennyit, húst is nagyjából akármennyit, de főleg zsírmentes szárnyas húst. Mást nem kell enni, csak igyál rengeteg vizet, és szigorúan vizet. Napi 3 litert simán ledönthetsz. Ha máshogy nem megy, igyál meg egy pohár vizet félóránként. Szedjél multivitamint és nyomelemeket, mert ez a táplálkozás ebből a szempontból egyoldalú. Ha ezt csinálod, akkor a te súlyoddal kb. két hét alatt le fogsz fogyni 5-10 kilót, aztán heti 1-2 kilókat. Ha ennél többet fogysz, az vissza fog jönni. Ha kevesebbet, akkor kevés a mozgás, vagy sok a kaja. Sajnos a csodadiéták még senkin sem segítettek. Agyban kell elhatározni, hogy mit akarsz, és akkor nem kell recept, meg társ, meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!