Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Le lehet fogyni a 90 napos...

Le lehet fogyni a 90 napos diétával akkor is ha más nem segített?

Figyelt kérdés
Sziasztok,én 15 éves,vagyok,172cm és sajnos 103 kiló,nem láttszik rajtam annyira,nem vagyok dagatt,noi XL rám fér...én 2009.01.05 kezdtem,és eddig jól megy...csak az a baj hogy nem tudom hogy sokat eszek-e,ma volt a kemenyito napunk anyuval. Mennyit lehet enni a napokon? Delelot lehet gyumolcsot enni (akar tizoraira is suliba) és délután esetleg zoldséget?? mert osszes oldal mást ír...Szerintetek egy ilyen duci sokat lefogyhat?? mindent kipróbáltam már,Atkins-diétát,még HYPOXI-n is voltam,és nem fogytam egy kió sem.....leegyszi segitsetek Kosziiii (Jessie)
2009. jan. 6. 14:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem írtad, hogy sportolnál. Sport nélkül nem fogsz lefogyni...Ne várd a sült galambot :D Ha futni nem tudsz, akkor sétálj, vagy lépcsőzz picit. Aerobikozz, Édesanyád biztos segítene. Közben folytathatod a diétát, hogy ne falj össze-vissza mindent. De csak a diétával nem tudsz fogyni.
2009. jan. 6. 14:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem le irni hogy sajnos nagy problemaim vannak a terdjeimmel,mert 8 evig tenniszeztem,es elcsesztem a terdjeimet,ezert meg setalni is nehez nekem :((
2009. jan. 6. 14:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor járj úszni. Azt fájós térddel is lehet.
2009. jan. 6. 14:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Koszike a választ
2009. jan. 6. 14:45
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
vaó... akkor hány kg-t híztál? 60-at? és hány év alatt? 2?
2009. jan. 6. 14:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Neeem :D hát olyan 20-30 biztos fel ment.....anyukam es apukam eros csontozatuak,ugy ertem hogy hiaba vekonyak,meg is erosek,remelem tudod hogy mire gondolok :)
2009. jan. 6. 15:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Az úszás tényleg jó megoldás, az ízületeknek is jót tesz :)
2009. jan. 6. 15:07
 8/11 A kérdező kommentje:
Háát asziszem fogok járni :) Pár sportot én is csinálok,igaz fogaimat csikorgatom,de azokból nem adok :) : Snowboard(kedvenc sport),Quad (negykereku,ugratas stb.) :) tudom attol nem lehet fogyni,de meg is nem ulok egesz nap a TV-nel :)
2009. jan. 6. 15:11
 9/11 anonim válasza:
100%

Én is pont akkor kezdtem amikor te :D

Igaz én már egyszer csináltam 2 és fél hónapig.

Én akkor 20 kilót fogytam sport nélkül!!

ba@ki,velem senki nem volt képes csinálni a fogyit,egyedül meg borzalmas...ha lenne kedved esetleg dumcsizhatnánk vhol priviben a tapasztalatokrol.nah mit szólsz?mondjuk MSN??

2009. jan. 6. 19:19
 10/11 A kérdező kommentje:

oke,nyugottan :) en itt nyilvanossan odaadom az msn-emet :)) - banshee350red@hotmail.com

nyugottan irj :) vegre valaki aki akkor kezdte amikor en :)

2009. jan. 6. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!