100%-os gyümölcslevet szabad inni?
"szabad :) ha nem adtak hozzá cukrot. én megiszom napi fél litert suliban, így nem vagyok éhes ebédig."
Na ez aztan marha egeszseges lehet... Es mit csinal a gyomrod egesz delelott? Gondolkozz el rajta.
Lehet, csak vedd figyelembe, hogy szinte mindegyik teli van cukorral, ugyhogy csak mertekkel!
(Tigi)
Én csak olyan gyümölcslevet iszom, amit én csinálok. Turmixgépben végül is minden pépesíthető, és némi víz hozzáadásával kész a gyümölcslé. Churchill mondta, hogy csak abban a statisztikában hisz, amit ő hamisított. Én is csak abban a gyümölcslében hiszek, amit én...
Lehet a gyümölcsöket és a zöldségeket kombinálni. Én pl mindenbe teszek gyömbért. A szőlő+citrom+gyömbér nagyon jó, vagy mostanában a mandarin+sárgarépa+gyömbér. De vannak ennél bonyolultabbak is.
Lehetőleg minden téren célszerű kiiktatni a táplálkozásunkból a készételt/készitalt, mert ezek tele vannak vegyszerekkel, sóval, cukorral. Egy kész gyümölcslében is van minden, csak gyümölcs nem. Nem olyan nagy macera ezt magunknak megcsinálni.
Tigi! OKÉ, igazad van, a gyümölcsök egészségtelenek, aki feltalálta hogy meg lehet enni, meg kell kövezni.
Mindenkit csak szídsz, de értelmes dolgot még nem írtál sehova, amennyit láttam. Próbáld magad mérsékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!