Van aki épp csinálja a 90 napos diétát?
Ezt a hülyeséget kérlek szépen ne kezdd el!
A szervezetnek minden nap minden tápanyagra szüksége van, és a másik -
abba ezek, akik ezt kitalálták, bele sem gondoltak, hogy a keményítő is szénhidrát (raktározott poliszacharid).
Semmi értelme. Persze biztos, hogy lefogysz, de az alultápláltság miatt.
Én már egyszer végig csináltam és semmi bajom nem lett. 15kg-ot fogytam, abból most rá másfél évre jött vissza 5 kiló, mert nem igazán foglalkoztam az étkezéssel. Köszönöm a tanácsokat, de nem értem minek jöttök erre a topikra, ha a diéta ellen vagytok. Nem kell foglalkozni azzal aki csinálja, ha baja lesz akkor az ő baja nem a tiétek. Több ilyen kommentra nem vagyok kíváncsi.
Szóval, válaszolna valaki a feltett kérdésemre?
100 000-szer ki lett tárgyalva az oldalon hogy a 90 napos diéta életveszélyes, és haszontalan.
Talán ha elfogadnád amit a hozzáértők mondanak, nem lehurrognád őket, akkor segítenének is.
Hát ti biztos mind hozzáértők vagytok ;)
Én is megcsináltam másfél éve, 15kg mínusz és az utóbbi 3 hónapba jött vissza 4-5. És még élek. Szinte hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!