Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mit egyek első nap? Mennyit?...

Mit egyek első nap? Mennyit? Hogy kezdjem?

Figyelt kérdés
2009. jan. 1. 16:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
jolvan neked lehet igazad ne haragudj, cska annyira rossz h tényleg má ebbe a diétába bízok csak h beválik és nem tudom mihez kedzej...elovlastam azt az oldald de ott is 60-65 kg-s nőknek van mikor én meg 77 kilo vagyok:S és 60 akaork lenni és nem ígéri h hamar elérem az eredményt:s
2009. jan. 1. 19:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Azt a sulyt felszedni sem 2 nap volt, leadni is hosszu ido.

De hogyha tenyleg minosegi fogyast szeretnel, az nem rovid ido, viszont sokkal tartosabb is. Amugy ha 17 kilo felesleg van rajtad, akkor az elso fele eleg gyorsan le fog menni.

A builder-es modszerrel sztem az elso 10 kilot le tudned adni 8 het alatt, ugy hogy tenyleg nagyreszt csak zsirbol fogyj. Az hogy 60 kilos nokre van szabva az a kaja az azt jelenti, hogy neked aranyaiban kicsit tobb kell, persze ezt ki kell szamolni. Nem konnyu elkezdeni mert relative sok tudas kell hozza, viszont ha egyszer beletanulsz akkor soha tobbet nem lesznek fogyi problemaid. Es mindenkepp mozogj melle!

Ha valami kell meg akkor tudsz mailt irni.

(Tigi)

2009. jan. 1. 19:51
 13/18 anonim ***** válasza:

"nem iger gyors eredmenyt"

Igergetni sok mindent lehet, csak az mas kerdes, hogy milyen aron, vagy egyaltalan, hogy teljesiti-e?

(Tigi)

2009. jan. 1. 19:53
 14/18 A kérdező kommentje:
és nincsen olyan oldal ahol pl egy heti menü van leírva? és miért van h többször eszünk és mégis fogyunk?
2009. jan. 1. 20:20
 15/18 anonim ***** válasza:

A heti menut egy kaloriatablazat segitsegevel ossze tudod rakni, amik ott vannak csak peldak.

Ha napi 6-7 szer eszel(keveset) akkor az gyorsitja az anyagcseret, ha napi egyszer az lassitja.

Azert "fogyaszt" mert a szervezet folyamatosan megkapja a szukseges tapanyagokat, nem kell raktaroznia mert mindig megvan ami kell neki. Ha napi egyszer eszel a szervezetnek akkor is kell tapanyag es ezert raktaroz, mert sok ido telik el ket etkezes kozt es valamibol fenn kell tartania magat, es persze zsirban raktarozza. Ezert nem jo az ehezes, mert a szervezet beszed egy csomo dolgot zsirba, hogy ha megint tapanyaghiany lep fel akkor onnan fenn tudja tartani a mukodest.

(Tigi)

2009. jan. 1. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem a reggelit olyan 7-8-9 körül az ebédet 13-14 körül a vacsorát meg 18-19 körül edd :D
2009. jan. 2. 15:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D
2009. jan. 2. 19:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Tigi: te eddig mindenkit oltottál, meg fújoltál, de értelmes és jobb megoldást nem nyögtél ki egyszer sem. oké menjünk el dietetikushoz meg sportoljunk sokat. kössz a segítséget.
2009. jan. 3. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!